home-header

Delfzijl 9934 JD

9934 JD Delfzijl

Beschikbaar

Omschrijving

THUIS! in park Delfzicht
Op vrijdag 26 april start de verkoop van de 63 woningen uit de eerste fase van Park Delfzicht. Tussen 16.00 en 19.00 uur ben je van harte welkom tijdens de officiële start verkoop in Het Lichtbaken, aan de Huibertplaat 57 te Delfzijl. Ons verkoopteam staat klaar om uitleg te geven, je vragen te beantwoorden en je krijgt onze mooie brochure mee. Noteer het vast in je agenda!

Op de plek van het oude ziekenhuis in Delfzijl komt een nieuwe woonwijk: Park Delfzicht. Er worden in totaal 135 woningen gebouwd: 45 huurwoningen en 90 koopwoningen. De woningen zijn verdeeld over 6 hofjes. Hier woon je straks in een mooie groene omgeving: het park is je voortuin. In de buurt is alle ruimte om te spelen, te wandelen en je buren te ontmoeten. Park Delfzicht is een heerlijke plek om in te wonen! Alle woningen worden aardbevingsbestendig gebouwd.

DE WONINGEN
Er komen 4 soorten woningen: rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige patiowoningen en vrijstaande woningen. Allemaal aardbevingsbestendig gebouwd, met lekker veel woonruimte en veel licht dankzij de grote ramen. De woningen hebben 3 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 4e (slaap) kamer (behalve de patiowoningen), een tuin, een berging en een pergola aan de voorkant. De woningen zijn afgewerkt met een keuken, toilet en een badkamer. Je kunt kiezen uit verschillende opties om de woning aan te passen of uit te breiden.

DE WIJK
Park Delfzicht wordt gebouwd op de plek waar voorheen het Delfzicht ziekenhuis stond. Een ideale plek voor een woonwijk: lekker dicht bij het centrum van Delfzijl en omringd door groen. Vanuit de buurt loop je zo het Tuikwerderrak in of maak je een wandeling langs het Damsterdiep. Het centrum van Delfzijl is maar een paar minuten fietsen en het treinstation Delfzijl West ligt op loopafstand.

PLANNING
Park Delfzicht gaat in 3 fases in de verkoop. Fase 1 bestaat uit 63 koopwoningen van verschillende woningtypes. Deze eerste fase gaat op 26 april 2024 in verkoop. Voor die tijd zullen we de projectwebsite uitbreiden met extra informatie over de woningen, zodat je een goede keuze kunt maken. Na de verkoop van fase 1 zullen ook fase 2 en 3 in verkoop gaan.

JA! IK WIL HIER WONEN
Op de website Parkdelfzicht.nl kan je je aanmelden als geïnteresseerde!
Deze website geeft je meer informatie over de 90 koopwoningen. De eerste fase gaat op 26 april in verkoop. Heb je interesse in een koopwoning? Meld je dan aan en we houden je op de hoogte. Val je binnen Batch 1588 Versterkingsopgave? Laat het ons weten via het aanmeldformulier.
We houden je dan op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook ontvang je in april een persoonlijke uitnodiging voor de start verkoop.

N.B.: Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. In combinatie met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde en/of getoonde afmetingen zijn indicatief, almede de bijgevoegde tekeningen, maatvoeringen en tekst zijn indicatief en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen
Datum start verkoop
2024-04-26
Omschrijving
Park delfzicht
Overdracht
Status
Beschikbaar
Koop-aanneemsom vanaf
€ 0
Koop-aanneemsom tot
€ 0
Indeling
Woonoppervlakte vanaf
90m2
Woonoppervlakte tot
143m2
Perceeloppervlakte vanaf
112m2
Perceeloppervlakte tot
567m2
Woning
Aantal bouwnummers
90

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond