Nieboer Makelaars Veendam

van Beresteijnstraat 22
9641 AB Veendam
Tel: (0598) 62 55 11
veendam@nieboer.nl
Marten Klompienlaan Koopaanneemsom € 369.900,- tot € 384.900,-
 in Veendam 9646 EC

Omschrijving

VERKOOP GESTART!

Energiezuinige, karakteristieke en royale vrijstaande herenhuizen met standaard een aangebouwde stenen garage op royale aan het water gelegen kavels zijn nu beschikbaar!

De 4 vrijstaande herenhuizen worden traditioneel en gasloos gebouwd en hebben zeer ruime afmetingen. De huizen worden gebouwd aan het water op bouwkavels van ca. 414 m2 tot ca. 449 m2. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan architectuur; een dwarskap met royale gootoverstek en speelse gevels door materiaal-en kleurgebruik. De woningen worden voorzien van fraaie details, robuuste architectuur en de grote raampartijen zorgen voor veel licht. Er zal een evenwichtig en ruimtelijk straatbeeld ontstaan door de ruime opzet en speelse, verspringende ligging van de woningen ten opzichte van elkaar. Gelet op de royale indeling, zijn de woningen onder andere uitermate geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar veel leefruimte en groen. Er wordt u ook alle mogelijkheden geboden om de woning naar uw eigen smaak aan te passen, bv door een erker. Tot de standaard uitrusting behoort een gemetselde stenen garage. De situering van de woningen staat borg voor veel rust. Duurzaamheid is één van de kenmerken van deze vrijstaande woningen, want de woningen worden optimaal geïsoleerd, geheel gasloos en standaard voorzien van 10 (!) zonnepanelen.

Kortom, comfortabel, gezellig en vrij wonen! Het bewonen van een zeer complete en duurzame vrijstaande nieuwbouwwoning in de geliefde woonwijk Buitenwoel Veendam kan voor u binnenkort werkelijkheid worden!

Bijzonderheden aan deze energiezuinige woningen:

- woningen worden uitgevoerd in energiezuinige en degelijke bouw;
- chique houten kozijnen;
- HR++ beglazing;
- duurzame houten gevelbekleding 'dumo wood';
- een ruime tuin aan het water gelegen;
- standaard voorzien van een gemetselde garage met geïsoleerde betonsysteemvloer;
- riante 2e verdieping met voldoende mogelijkheden om een extra slaapkamer, studeerkamer, werkkamer of speelkamer te realiseren;
- inclusief hoogwaardig sanitair en tegelwerk van badkamer en toilet;
- volledig gasloos, verwarming middels een luchtwaterpomp;
- vloerverwarming als hoofdverwarming begane grond en eerste verdieping;
- duurzame woningen en standaard voorzien van 10 zonnepanelen;
- voortuinen worden aangekleed met beukenhagen;
- veel keuzevrijheid, want er is een ruime keuze aan meerwerkopties om de woning verder te personaliseren;
- nabij ontsluitingswegen, zoals N33 richting Assen en Groningen.

Koopsom vanaf € 369.900,- vrij op naam.

Bent u geïnteresseerd in één van deze 4 prachtige woningen? Neem gerust contact op met ons! Verkoopinformatie is beschikbaar bij ons op kantoor en wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

N.B.: bijgaande tekeningen en tekst zijn indicatief en kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 369.900,- - € 384.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 165 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 414 m² t/m 449 m² Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis