Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Leeuwerik in Blauwestad 9685 AG

Leeuwerik

9685 AG Blauwestad
Koopsom € 92.500,- v.o.n.

Omschrijving

Aanmeren bij uw droomhuis.

Veel mensen vinden het prachtig; een eigen aanlegplaats dichtbij huis om op ieder moment van de dag heerlijk te kunnen genieten van het uitgestrekte water.

Met trots kunnen wij u een aantal vrije bouwkavels aan de Leeuwerik aanbieden. Met deze nieuwe fase zijn enkele van de mooiste kavels in het gebied nu dan ook eindelijk in verkoop gegaan De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aanmeren bij uw droomhuis.

Veel mensen vinden het prachtig; een eigen aanlegplaats dichtbij huis om op ieder moment van de dag heerlijk te kunnen genieten van het uitgestrekte water.

Met trots kunnen wij u een aantal vrije bouwkavels aan de Leeuwerik aanbieden. Met deze nieuwe fase zijn enkele van de mooiste kavels in het gebied nu dan ook eindelijk in verkoop gegaan De kavels zijn gelegen in het weidse Oldambt. Het betreft een waterrijk woon- en recreatiegebied op een steenworp afstand van de historische stad Winschoten en op slechts 20 autominuten van de prachtige stad Groningen. Natuur en ruimte dicht bij alle voorzieningen zijn hierin de belangrijkste ingrediënten.

Het betreffen riante percelen van 774 m2 tot en met 984 m2 waar u geheel naar eigen wens uw droomhuis aan het water kunt realiseren. Binnen het plan is elke woning voorzien van een eigen aanlegplaats in de vorm van een langssteiger of een insteekhaven. U bent er vrij in om uw eigen aannemer te kiezen.

Blauwestad ademt water. Om iedere hoek verschijnt weer een nieuwe oever, iedere keer weer anders. Hier kunt u fantastisch genieten van de vrijheid en het weids uitzicht. Het Oldambtmeer is net zo groot als het Sneekermeer in Friesland en staat daarom garant voor een unieke waterbeleving.

Als u al enthousiast bent over de kavels is de belangrijkste vraag wellicht hoe u wilt wonen en wat uw woonstijl is. Aan de Leeuwerik heeft u alle mogelijkheden om uw eigen unieke droomwoning te ontwerpen die geheel op uw woonwensen is afgestemd. Graag gaan wij vrijblijvend met u in gesprek om uw woonwensen te koppelen aan de mogelijkheden op de kavel van uw keuze.

Een korte samenvatting van het Oldambtmeer en diens regio:
• een meer van ruim 800 hectare
• 350 hectare uitgestrekt natuurgebied
• veelvoud aan toeristische recreatieve voorzieningen
• de mogelijkheid om te wonen aan het water, midden in de natuur
• alle voorzieningen nabij in Winschoten
• uitstekend gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen (Groningen 20 min. en Duitsland 15 min.)

Koopsommen vanaf € 92.500,-- v.o.n.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 92.500,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 794 m² Kadasteroppervlakte 794 m² Kadastrale gegevens Gemeente Midwolda Sectie M Perceelnummer 1911 Oppervlakte 794 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring