Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Houtstek Kavel 5 in Oude Pekela 9665 EK

Houtstek kavel 5

9665 EK Oude Pekela
Koopsom € 65.000,- v.o.n.

Omschrijving

Prachtige bouwkavel gelegen op het ambitieuze plan “Koertsmeulen” te Oude Pekela.

Het plan
Koertsmeulen is een fantastische plek om te wonen. Het plan is gelegen in de directe nabijheid van het centrum en op loopafstand van een prachtig natuurgebied waar plezierig recreatief gewandeld en gefietst kan worden. Het Pekelderdiep loopt langs het plan en biedt plaats voor veel...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Prachtige bouwkavel gelegen op het ambitieuze plan “Koertsmeulen” te Oude Pekela.

Het plan
Koertsmeulen is een fantastische plek om te wonen. Het plan is gelegen in de directe nabijheid van het centrum en op loopafstand van een prachtig natuurgebied waar plezierig recreatief gewandeld en gefietst kan worden. Het Pekelderdiep loopt langs het plan en biedt plaats voor veel recreatievaart en visplezier!

De kavel is gelegen op ruime afstand van de doorgaande weg, waardoor rust is gegarandeerd. Inmiddels is het plan volledig woonrijp gemaakt, waardoor u na oplevering van de woning onmiddellijk ongestoord kunt genieten van uw woning.

Het betreft hier de laatste vrije kavels!

Vrijheid
Binnen het vigerende bestemmingsplan is er een grote mate van vrijheid om uw droomwoning te realiseren. U bent volledig vrij in uw keuze van aannemer, architect of bouwbedrijf! Gelet op de breedte van de kavels (18 meter!) zijn veel woonvarianten mogelijk.

In de koopsom zijn o.a. de volgende kosten begrepen:
- notaris- en overdrachtskosten met betrekking tot akte van levering;
- makelaarscourtage.
- 21 % B.T.W. (wijziging in B.T.W.-tarief is verrekenbaar).

Oppervlakten
Kavel 4 : oppervlakte ca. 873 m² VERKOCHT
Kavel 5 : oppervlakte ca. 783 m²
Kavel 6 : oppervlakte ca. 703 m²

Over Pekela
Pekela is een schitterend dorp met een uitgebreid winkelcentrum, een veelzijdig verenigingsleven en een prachtig natuurgebied onder handbereik. Het Pekelderdiep dat door het dorp loopt, is een trekpleister voor de recreatievaart en geeft extra sfeer aan het dorp.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 65.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 783 m² Kadasteroppervlakte 783 m² Kadastrale gegevens Gemeente Oude Pekela Sectie A Perceelnummer 5695 Oppervlakte 783 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring