Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kloostergang in Winschoten 9675 RG

Kloostergang

9675 RG Winschoten
Koopsom € 149.900,- k.k.

Omschrijving

Laatste kavel gelegen op het prachtige plan Kloostervallei te Winschoten!

Plan Kloostervallei is een fantastische plek om te wonen en gelegen aan de rand van Winschoten. Inmiddels is het plan volledig woonrijp gemaakt, waardoor u na oplevering van de woning onmiddellijk ongestoord kunt genieten van uw woning. Het plan is gelegen op korte (fiets)afstand van het centrum met vele...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Laatste kavel gelegen op het prachtige plan Kloostervallei te Winschoten!

Plan Kloostervallei is een fantastische plek om te wonen en gelegen aan de rand van Winschoten. Inmiddels is het plan volledig woonrijp gemaakt, waardoor u na oplevering van de woning onmiddellijk ongestoord kunt genieten van uw woning. Het plan is gelegen op korte (fiets)afstand van het centrum met vele voorzieningen zoals winkels, scholen, sport en openbaar vervoer.

De kavel is op ruime afstand van de doorgaande weg gesitueerd, waardoor rust is gegarandeerd. De kavel ligt pricacyvol verscholen aan de zuidzijde van de vallei, in prachtige woonwijk en heeft een oppervlakte van ca. 1145 m2.

Het betreft hier de laatste vrije kavel (met huisnummer 81)!

Binnen het vigerende bestemmingsplan is er een grote mate van vrijheid om uw droomwoning te realiseren. U bent volledig vrij in uw keuze van aannemer, architect of bouwbedrijf! Gelet op de grootte van de kavel zijn veel woonvarianten mogelijk (o.a. slaap- en badkamer begane grond).

Kortom, een ideale mogelijkheid om uw eigen mooie woning te (laten) bouwen!
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 149.900,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 1145 m² Kadasteroppervlakte 1145 m² Kadastrale gegevens Gemeente Winschoten Sectie A Perceelnummer 3687 Oppervlakte 1061 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Winschoten Sectie A Perceelnummer 4417 Oppervlakte 84 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring