home-header

Prins Bernhardlaan 56

9641 LW Veendam

60 m2 / 250 m3 - 3 kamers

€ 800,00 Per maand

Beschikbaar

Omschrijving

Zelfstandige woonruimte in 'Huize Sint Franciscus'. In een schitterend appartementencomplex nabij supermarkten en het centrum van Veendam gelegen worden qua indeling variërende, APPARTEMENTEN te huur aangeboden. De woningen variëren van een woonoppervlakte van ca. 68 m² t/m 121 m².

LET OP: Momenteel zijn er geen woningen op zeer korte termijn beschikbaar. De wachttijd voor alle vrije sector woningen is helaas niet aan te geven. Er is een wachtlijst met een aantal gegadigden. De wachttijd voor de sociale huurwoningen bedraag 0,5 tot 1,5 jaar. Voor de middenklasse woningen (appartementen van zo’n 95m²) geldt zowel een minimum-inkomenseis als een maximuminkomen. Voor alleenstaanden is dit tussen € 24.075 - € 40.765 en voor stellen geldt tussen € 32.675 - € 45.014. Ook voor dit type geldt een wachttijd van 0,5 tot 1,5 jaar tijd.

Wooncentrum 'Huize Sint Franciscus':
Op circa 1 kilometer van het centrum van Veendam is het wooncentrum 'Huize Sint Franciscus' gelegen. Het wooncentrum bestaat uit 73 appartementen die zijn verdeeld over 4 woonlagen. In het wooncentrum is een recreatieruimte aanwezig waar activiteiten worden georganiseerd. 'Huize St. Franciscus' biedt de mogelijkheid om zelfstandig te wonen zonder zorgindicatie. Uiteraard is wonen met thuiszorg, op eigen aanvraag, wel mogelijk. Het appartementencomplex beschikt over een prachtige binnentuin gelegen aan de achterzijde van het
appartementencomplex. De bushalte is gelegen op 150 meter afstand van het appartementencomplex. Het trein- en busstation van Veendam beschikt over uitstekende treinverbindingen naar bijvoorbeeld het centrum van Groningen.

Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie, beschikt over een gezellige, gezamenlijke patio tuin en er is een gemeenschappelijke recreatieruimte aanwezig. Voor nieuwe bewoners geldt een minimale leeftijd van 55 jaar (voor de jongste van de echtelieden of samenwonenden).

Additionele informatie:
- Leeftijdsgrens 55 jaar en ouder;
- De huurprijzen variëren per type appartement en zijn exclusief servicekosten;
- De (netto) huurprijzen variëren van € 595 tot € 877 per maand;
- De servicekosten (inclusief verwarming) bedragen van 250 euro tot 287 euro per maand, collectieve cv-ketel;
- Geen borg;
- Aangeboden woonruimte is bestemd voor 55-plussers (geldt voor de jongste van de echtelieden of samenwonenden);
- Appartementen zijn uitsluitend te bezichtigen in overleg;
- Wordt verhuurd voor onbepaalde tijd;
- De weergegeven informatie en fotoreportage omtrent dit appartement is indicatief. Tevens varieert de maatvoering per appartement en is de weergegeven maatvoering in deze advertentie eveneens indicatief. Er zijn met enige regelmaat diverse appartementen met uiteenlopende indelingen beschikbaar.

Kortom, zorgeloos, comfortabel en levensloopbestendig wonen op een prachtige locatie met diverse voorzieningen in de directe nabijheid en activiteiten naar wens.

Inkomenseisen:
Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning, dient u te voldoen aan de inkomenseisen. Voor vrije sector huurwoningen geldt geen maximum inkomen. Een vrije sector huurwoning heeft een kale huurprijs hoger dan € 752,33,- per maand. Bij een vrije sector huurwoning geldt wel een minimum inkomen. Kijk voor meer informatie op www.woonzorg.nl/inkomenseisen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden omtrent eventuele huurtoeslag, vrijblijvend contact met ons op!

Contact:
Heeft dit appartement uw interesse gewekt, neem dan gerust contact met ons op! Na overleg kunnen wij wellicht een bezichtigingsafspraak met u maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan tevens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, want er zijn zeer binnenkort enkele appartementen met diverse indelingen beschikbaar!

*Derhalve betreft deze presentatie met weergegeven huisnummer, maatvoering, kenmerken en fotoreportage uitsluitend een indicatie voor algemene beeldvorming. Deze presentatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen variëren per type appartement. Deze circa maatvoering is gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Huurprijs
Huurprijs € 800,00 per maand
Aanvaarding
In overleg
Servicekosten
185
Bouwvorm
Bouwjaar
1930
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
60m2
Inhoud
250m3
Aantal kamers
3
Woning
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan drukke weg
Verwarming
Verwarmingssoorten
Cv ketel
Warmwatersoorten
Cv ketel
CV Combiketel
1
CV ketel brandstof
Gas
Overig
Permanente woning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Onderhoudswaardering binnen
Goed
Onderhoudswaardering buiten
Goed
Voorzieningen wonen
Tv kabel, buitenzonwering
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor minder validen
Dak
Type
Samengesteld dak
Tuin
Types
Patio atrium
Totale oppervlakte
600m2
Hoofdtuin type
Patio atrium
Hoofdtuin lengte
60,00m
Hoofdtuin breedte
10,00m
Hoofdtuin oppervlakte
600m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte
4
Parkeren en garages
Garage soorten
Geen garage
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond