home-header

Ter Borchlaan 4 0ong

9646 DS Veendam

140 m2 / 525 m3 - 5 kamers

Koopsom € 357.900 Vrij op naam

Onder optie

Omschrijving

Na een succesvolle verkoop gaat de bouw van start!

Er zijn nog slechts 4 woningen beschikbaar. Mede door een aangepast uitrustingsniveau zijn deze woningen nu extra aantrekkelijk geprijsd! Maar bovenal heeft u de zekerheid dat ook uw woning vlot wordt gebouwd. Voor deze woningen geldt KOPEN = BOUWEN!

ZORGELOOS WONEN
Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Wellicht is dit uw ideale droomwoning. Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan het water aan de Ter Borchlaan in 'Buitenwoel' te Veendam. Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen! Daarnaast worden de woningen helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. De situering van de woningen staat borg voor veel rust.

WATERRIJCK WONEN
In de groeiende woonwijk 'Buitenwoel' in Veendam worden 12 prachtige en zeer royale halfvrijstaande woningen gebouwd. Duurzaam, gasloos, onderhoudsarm en energiezuinig!
Bij de ontwikkeling en bouw van dit nieuwbouwproject staan wooncomfort, groen én authenticiteit centraal. De woningen worden gebouwd op ruime bouwkavels van ca. 271 m² tot ca. 505 m² met de achtertuinen grenzend aan het water. Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep. Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren.

De 12 halfvrijstaande woningen mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de waterrijke omgeving. Het karakteristieke en tijdloze ontwerp geeft veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer en leefkeuken met directe toegang tot de eventuele garage. Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers (eventueel met een grote dakkapel) en een badkamer aan. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra werk/slaap of speelkamer te creëren. Kortom, woningen met een markante verschijningsvorm en gebouwd met zeer hoge kwaliteit en luxe materialen. De woningen zijn voorzien van de modernste installaties en de gehele begane grond en de eerste verdieping van de woning zijn voorzien van vloerverwarming met topkoeling. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

De woning kunt u naar wens uitbreiden met een ruime keuze aan optionele uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u aanvullend kiezen voor extra ruimte met bijvoorbeeld een aangebouwde garage/berging, of zelfs een geïsoleerde berging met bijkeuken. Maar ook zijn een extra werk-/tuinkamer mogelijk, of zelfs een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping kan een dakkapel aan extra ruimte bijdragen. U kunt de puntjes van uw woning op de ‘i’ zetten door de wanden uit te laten vlakken en een optioneel sanitair en tegelwerk pakket toe te voegen. Zo heeft u tal van mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen.

BIJZONDERHEDEN AAN DEZE ENERGIEZUINIGE WONINGEN:
• BENG+ Bijna Energie Neutraal Gebouw + extra duurzaamheid;
• Luchtwaterwarmtepomp gecombineerd met zonnepanelen (12 of 20 stuks) ten behoeve van stroomopwekking;
• Vloerverwarming met topkoeling op begane grond en op 1e verdieping;
• Houten kozijnen met energiezuinige triple beglazing (HR+++ beglazing);
• Duurzame en energiezuinige bouwmethode (houtskeletbouw);
• Kavels variërend tussen ca. 271 m² en ca. 505 m²;
• Speelse indeling met optionele dakkapel;
• 3 Ruime slaapkamers;
• Ruime 2e verdieping met vaste trap, mogelijkheid tot een extra speel/werkkamer;
• Inclusief aanleg bestrating terras aan het water, circa 3 x 4 m.;
• Inclusief aanleg beukenhagen aan de voorzijde en zijkant, conform situatietekening;
• Inclusief erfafscheiding middels stalen gaashekwerk met hedera aanplant, conform situatietekening;
• Inclusief het boek “Ecologische Tuin aanleg tot beheer”, tuinadvies, bijenhotel en vogelnestruimte;
• Parkeren op eigen terrein.

Water en natuur vormen een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van deze woonwijk. De bereikbaarheid is goed geborgd. Zo zijn de uitvalswegen zoals de rijksweg N33 en autosnelweg A7 nabijgelegen. Het trein- en busstation zijn op enkele minuten van de woonwijk 'Buitenwoel' woonwijk gelegen, waarmee dorpen en steden ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn. U woont centraal en zijn de steden Groningen en Assen zeer efficiënt en snel op verschillende manieren bereikbaar.

Koopsom Ter Borchlaan 4: € 357.900,- vrij op naam
Koopsom overige halfvrijstaande woningen vanaf € 357.900,- vrij op naam. Bent u geïnteresseerd in dit fraai vormgegeven nieuwbouwproject? Neem gerust contact op met ons! Verkoopinformatie is beschikbaar bij ons op kantoor en wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht
Status
Onder optie
Vraagprijs
Koopsom € 357.900 vrij op naam
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar
2024
Bouwvorm
Nieuwbouw
Indeling
Woonoppervlakte
140m2
Inhoud
525m3
Aantal kamers
5
Woning
Soort
Eengezinswoning
Type
Halfvrijstaande woning
Ligging
Aan water, aan rustige weg, in woonwijk
Energie
Isolatievormen
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Verwarmingssoorten
Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warmwatersoorten
Elektrische boiler eigendom
Overig
Permanente woning
Ja
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Onderhoudswaardering binnen
Uitstekend
Onderhoudswaardering buiten
Uitstekend
Voorzieningen wonen
Mechanische ventilatie, dakraam, zonnepanelen
Dak
Type
Dwarskap
Materialen
Pannen
Tuin
Kwaliteit
Verzorgd
Types
Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin type
Achtertuin
Hoofdtuin locatie
Noordoost
Hoofdtuin lengte
9,00m
Hoofdtuin breedte
12,00m
Hoofdtuin oppervlakte
108m2
Hoofdtuin achterom
Ja
Parkeren en garages
Garage soorten
Garage mogelijk
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren, op eigen terrein

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond