home-header

Ter Borchlaan 6 0ong

9646 DS Veendam

136 m2 / 525 m3 - 5 kamers

Koopsom € 352.900 Vrij op naam

Onder optie

Omschrijving

DE BOUW GAAT STARTEN!
Na een succesvolle verkoop gaat de bouw van start! De bouwnummers 1,2,9,10,11 en 12 zijn verkocht. In december gaat de bouw van de deze bouwnummers van start.

Er zijn nog slechts 6 woningen beschikbaar. Mede door een aangepast uitrustingsniveau zijn deze woningen nu extra aantrekkelijk geprijsd! Maar bovenal heeft u de zekerheid dat ook uw woning vlot wordt gebouwd. Voor deze woningen geldt KOPEN = BOUWEN!

ZORGELOOS WONEN
Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Wellicht is dit uw ideale droomwoning. Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan het water aan de Ter Borchlaan in 'Buitenwoel' te Veendam. Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen! Daarnaast worden de woningen helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. De situering van de woningen staat borg voor veel rust.

WATERRIJCK WONEN
In de groeiende woonwijk 'Buitenwoel' in Veendam worden door Zethoven-Hornstra Bouwplan Ontwikkeling 12 prachtige en zeer royale halfvrijstaande woningen gebouwd. Water en natuur vormen een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van deze woonwijk, maar ook de bereikbaarheid is geborgd. Zo zijn de uitvalswegen zoals de rijksweg N33 en autosnelweg A7 nabijgelegen. Het trein- en busstation is op enkele minuten van deze woonwijk gelegen, waarmee dorpen en steden ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn. U woont centraal en is de stad Groningen zeer efficiënt en snel op verschillende manieren bereikbaar. De 12 halfvrijstaande woningen mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de waterrijke omgeving. Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer en leefkeuken met directe toegang tot de eventuele garage. Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers, (eventueel met een grote dakkapel) en een badkamer aan. De riante zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra werk of speelkamer te creëren. Kortom, woningen met een markante verschijningsvorm en gebouwd met zeer hoge kwaliteit en luxe materialen. De woningen zijn voorzien van de modernste installaties en de gehele begane grond en de eerste verdieping van de woning zijn voorzien van vloerverwarming met topkoeling. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort. Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten!

UITBREIDINGSOPTIES
De woning kunt u naar wens uitbreiden met een ruime keuze aan optionele uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u aanvullend kiezen voor extra ruimte met bijvoorbeeld een aangebouwde garage/berging, of zelfs een geïsoleerde berging met bijkeuken. Maar ook zijn een extra werk-/tuinkamer mogelijk, of zelfs een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping kan een dakkapel aan extra ruimte bijdragen. U kunt de puntjes van uw woning op de ‘i’ zetten door de wanden uit te laten vlakken en een optioneel sanitair en tegelwerk pakket toe te voegen. Zo heeft u tal van mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen.

UNIEK WONEN AAN HET WATER
Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. Uw tuin wordt standaard uitgerust met hagen, hekwerk met hedera en een fraai zonneterras aan het water. Een prettig idee voor u als bewoner!

DUURZAAMHEID
Duurzaam, gasloos, onderhoudsarm en energiezuinig! Wooncomfort, groen én authenticiteit staan centraal bij de ontwikkeling en bouw van deze 12 prachtige en zeer royale halfvrijstaande woningen! Bij de ontwikkeling van dit project is de wens geweest om bijzonder duurzame en energiezuinige woningen aan te bieden op ruimere kavels grenzend aan het water. De woningen worden gebouwd op bouwkavels van ca. 271 m² tot ca. 505 m². Waterrijk, groen, weids en bovenal duurzaam wonen in een energiezuinige en royale halfvrijstaande woningen. De woningen staan niet alleen in een groene woonomgeving, maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. De geheel gasloze woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van de modernste installaties. Zo worden alle woningen volledig gasloos gebouwd, worden de woningen standaard voorzien van een luchtwaterwarmtepomp, balansventilatie met een WTW-unit, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping met topkoeling, een groot aantal zonnepanelen, perfecte isolatie, HR+++ (triple) beglazing en voldoen ze aan de nieuwste bouweisen. Hierdoor heeft de woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal wooncomfort.

EEN GROENE EN DUURZAME WOONOMGEVING
De woningen worden gebouwd in een natuurlijk vriendelijke en ecologisch ingerichte woonwijk. Duurzaamheid is één van de kenmerken van deze woningen en omgeving, want de woningen worden optimaal geïsoleerd, geheel gasloos gebouwd en standaard voorzien van zonnepanelen. Ook u wacht een zeer lage energierekening! Met het water, de wadi’s, de groen ingerichte wal langs de Golflaan en het Van Ruysdaeldplantsoen, wordt hiervoor een goede basis gelegd. Wij willen deze ecologische sfeer door te trekken tot in de tuinen van de woningen in dit plan. Om in het woonplan een hoge ecologische basiswaarde te realiseren willen wij u enthousiasmeren en ondersteunen bij het realiseren van een meer groene en ecologisch verantwoorde woonomgeving. Om hieraan een bijdrage te leveren bieden wij u een concreet pakket aan hulpmiddelen:
• Het toepassen van groene erfafscheidingen in de vorm van heggen en hederaschermen welke een natuurlijke bescherming bieden aan vogels en insecten;
• Iedere bewoner krijgt geheel kosteloos een begeleidingsgesprek met een ecologisch tuinontwerper die advies en tips geeft, toegespitst op de persoonlijke wensen en leefsituatie van de bewoners;
• Iedere bewoner krijgt bij oplevering het boek: “Ecologische Tuin aanleg tot beheer”;
• Iedere kavel met woning wordt uitgerust met een vogelnestruimte en een bijenhotel.

BIJZONDERHEDEN AAN DEZE ENERGIEZUINIGE WONINGEN:
• BENG+, dus geheel gasloos;
• Luchtwaterwarmtepomp gecombineerd met zonnepanelen ten behoeve van stroomopwekking;
• Vloerverwarming met topkoeling op begane grond en op 1e verdieping (vloerverwarming hoofdverwarming);
• Houten kozijnen met energiezuinige triple beglazing (HR+++ beglazing);
• Duurzame en energiezuinige bouwmethode (houtskeletbouw);
• Gelegen op eigen grond. Kavels variërend tussen ca. 271 m² en ca. 505 m²;
• Speelse indeling met standaard dakkapel t.p.v. de slaap- en badkamer op de eerste verdieping;
• Riante woonkeuken aan achterzijde;
• 3 Riante slaapkamers (eventueel met dakkapel) en met mogelijkheid tot creëren van aanvullende slaapkamers;
• Ruime 2e verdieping met vaste trap;
• Hardhouten buitenkozijnen;
• Inclusief aanleg bestrating terras aan het water, circa 3 x 4 m.;
• Parkeren op eigen terrein;
• Inclusief aanleg beukenhagen aan de voorzijde en zijkant, conform situatietekening
• Inclusief erfafscheiding middels zwart stalen gaashekwerk met hedera aanplant, conform situatietekening;
• Inclusief tuinadvies, bijenhotel en vogelnestruimte;
• Diverse extra meerwerkopties mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in dit fraai vormgegeven nieuwbouwproject? Neem gerust contact op met ons! Verkoopinformatie is beschikbaar bij ons op kantoor en wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

N.B.: Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief. Bijgevoegde tekeningen, maatvoeringen en tekst zijn indicatief en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht
Status
Onder optie
Vraagprijs
Koopsom € 352.900 vrij op naam
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Bouwjaar
2024
Bouwvorm
Nieuwbouw
Indeling
Woonoppervlakte
136m2
Inhoud
525m3
Aantal kamers
5
Woning
Soort
Eengezinswoning
Type
Halfvrijstaande woning
Ligging
Aan water, aan rustige weg, in woonwijk
Energie
Isolatievormen
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Verwarmingssoorten
Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warmwatersoorten
Elektrische boiler eigendom
Overig
Permanente woning
Ja
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Onderhoudswaardering binnen
Uitstekend
Onderhoudswaardering buiten
Uitstekend
Voorzieningen wonen
Mechanische ventilatie, dakraam, zonnepanelen
Dak
Type
Dwarskap
Materialen
Pannen
Tuin
Types
Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin type
Achtertuin
Hoofdtuin locatie
Noordoost
Hoofdtuin lengte
7,00m
Hoofdtuin breedte
11,00m
Hoofdtuin oppervlakte
77m2
Hoofdtuin achterom
Ja
Parkeren en garages
Garage soorten
Garage mogelijk, parkeerplaats
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren, op eigen terrein

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond