home-header

Parklaan 10J

9521 GC Nieuw-buinen

82 m2 / 250 m3 - 3 kamers

€ 307.500 Vrij op naam

Beschikbaar

Omschrijving

IN OKTOBER AL GEREED!
OP DIT MOMENT NOG 5 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!
TYPE E: NOG 1 DUURZAAM EN COMFORTABEL APPARTEMENT BESCHIKBAAR!

HET PROJECT
Het project Parkhof wordt op dit moment gebouwd op een mooie centrale plek in het dorp op de hoek van de Tulpenstraat en de Parklaan in Nieuw-Buinen. Hier kunt u comfortabel, levensloopbestendig en zeer energiezuinig (label A+++) wonen op een bijzondere met groen omgeven plek in Nieuw-Buinen.

Als u geen zorgen meer wilt voor het onderhoud van een tuin en uw huis is dit waarschijnlijk een ideale woning voor u. Eventueel toekomstig onderhoud zal worden uitgevoerd door de actieve VvE, daar heeft u geen omkijken naar. Kortom echt zorgeloos wonen!

Het ontwerp bestaat uit een aansprekend gebouw van 4 woonlagen met in totaal 17 appartementen. Op de 1e verdieping worden vier appartementen gerealiseerd, waarvan één van het type E. Het gebouw wordt voorzien van onder andere een afgesloten entree met automatische schuifdeuren, lift en trappenhuis. Op de begane grond beschikt elk appartement over een privé parkeerplaats en een berging voor bijvoorbeeld uw (elektrische) fietsen.

Naast comfortabel wonen heeft u in Parkhof ook alle belangrijke voorzieningen dichtbij. Nieuw Buinen is een fijn dorp om te wonen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder andere terecht bij een bakker, een slagerij en een supermarkt. Deze zijn allen op loopafstand gelegen. De plaats Stadskanaal is direct naast het dorp gelegen en voorziet in nóg meer voorzieningen zoals een winkelcentrum, eetgelegenheden en een theater. Tevens zijn plaatsen als Assen en Borger snel en eenvoudig te bereiken.

DE APPARTEMENTEN
Met een gasloos appartement bent u volledig klaar voor een duurzame toekomst. Met een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en onderhoudsarme kunststof kozijnen met uiteraard HR++ glas woont u heerlijk comfortabel en bent u af van hoge energielasten. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 82 m² en beschikt over een goed bemeten woonkamer met open keuken, maar liefst twee slaapkamers, een badkamer, een separate toiletruimte en een technische ruimte met een opstelplaats voor de wasmachine/- droger. U kunt uw auto parkeren op uw privé parkeerplaats op het parkeerterrein rondom het gebouw. Elk appartement heeft daarnaast de beschikking over een eigen berging op de begane grond van het gebouw voor het stallen van uw fiets of andere benodigdheden. De groene erfafscheidingen zorgen voor een ontspannen doorkijk vanuit de buitenruimte naar de groene omgeving.

OPLEVERING AL IN OKTOBER
De planning is dat de appartementen in komende oktober al gereed zullen zijn. Door deze zekerheid kunt u een concrete planning maken voor de verkoop van uw huidige woning. Omdat de oplevering concreet is en wij geen bouwrente in rekening brengen zal een eventuele nieuwbouwfinanciering zeer gunstig zijn.

Vindt u het lastig om te overzien wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing naar een nieuw appartement? Wij begrijpen dat en daarom helpen u graag en zullen u optimaal begeleiden!

Op dit moment zijn er al een ruim aantal appartementen verkocht (onder voorbehoud) en zijn er nog 5 appartementen beschikbaar. Neem daarom, voor het echt te laat is, snel contact op. Dit is hét moment om te kiezen voor een nieuwe woning zonder onderhoud en met lage energiekosten!

BIJZONDERHEDEN en VOORZIENINGEN:
- oplevering al in oktober
- er wordt geen bouwrente in rekening gebracht
- gelegen op de 1e verdieping;
- woonoppervlakte van ca. 82 m²;
- voorzien van een balkon;
- fraaie en centrale woonlocatie, gunstig gelegen t.a.v. een supermarkt, bakker, een slagerij, Multifunctionele accommodatie Noorderbreedte (o.a. dorpshuis en huisarts), Stadskanaal, Assen en Borger;
- goed bemeten woonkamer met open keuken;
- alle appartementen zijn v.v. 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en technische ruimte;
- balkon via de woonkamer te bereiken;
- duurzaam & comfortabel, voorzien van o.a. kunststof kozijnen met HR++ glas, een luchtwarmtepomp, warmwatervoorraadvat, vloerverwarming en een warmteterugwininstallatie (WTW);
- privé parkeerplaats;
- berging op begane grond
- het gebouw is voorzien van een afgesloten entree met o.a. automatische schuifdeuren, een lift, een trappenhuis en een intercominstallatie;
- Woningborg Garantie- en waarborgregeling van toepassing
- verkoopprijs: vanaf € 307.500,- vrij op naam.

BELANGSTELLING?
Heeft u interesse in een appartement die al in oktober gereed zal zijn? Verkoopinformatie en meer informatie over de verkoopprocedure is beschikbaar bij ons op kantoor. U kunt reageren via: of 0598-625511.

N.B.: Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. In combinatie met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde en/of getoonde afmetingen zijn indicatief, almede de bijgevoegde tekeningen, maatvoeringen en tekst zijn indicatief en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 307.500 vrij op naam
Aanvaarding
In overleg
VVE
VVE KVK inschrijving
1
VVE onderhoudsverwachting
1
VVE opstalverzekering
1
VVE periodieke bijdrage
1
VVE reservefonds
1
VVE vergadering
1
Bouwvorm
Bouwjaar
2024
Bouwvorm
Nieuwbouw
Indeling
Woonoppervlakte
82m2
Inhoud
250m3
Aantal kamers
3
Woning
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Energie
Klasse
A ppp
Datum
01-04-2034
Isolatievormen
Volledig geisoleerd, hr glas
Verwarming
Verwarmingssoorten
Vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warmwatersoorten
Elektrische boiler eigendom
Overig
Permanente woning
Ja
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Onderhoudswaardering binnen
Uitstekend
Onderhoudswaardering buiten
Uitstekend
Voorzieningen wonen
Tv kabel, lift, balansventilatie
Bijzonderheden
Toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor minder validen
Dak
Type
Plat dak
Tuin
Types
Geen tuin
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte
6
Parkeren en garages
Garage soorten
Parkeerplaats
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren, op eigen terrein
Schuren en bergingen
Aantal
1
Soort
Inpandig
Oppervlakte externe bergruimte
6m2

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond