home-header

Poststraat 48

9671 EM Winschoten

57 m2 / 158 m3 - 1 kamers

€ 810,00 Per maand

Beschikbaar

Omschrijving

Te huur: uniek 1-kamerappartement gelegen in wooncomplex de Emmaheerdt

Het appartement

In de Emmaheerdt woont u in een ruim, hoogwaardig afgewerkt en zorgtoegankelijk 1-kamerappartement. De Poststraat 48 betreft een lichte woning op de 1e verdieping met een open keuken, een ruime badkamer en ander comfort. Alle appartementen hebben een ruime berging in de woning, bijvoorbeeld te gebruiken als hobby- of waskamer. Indien u gebruik maakt van een scootmobiel kunt u deze ook in de berging stallen en/of opladen.

- 1-kamerappartement op de eerste verdieping

- Oppervlakte: 57,9 m²

- Huurprijs: € 810,- per maand

- Servicekosten: € 70,- per maand

- Leeftijdsgrens 55 jaar en ouder

24-uurs hulpoproepsysteem

Alle appartementen zijn voorzien van bovenstaande voorzieningen. De zorgappartementen zijn daarnaast voorzien van een hulpoproepsysteem, zodat er adequaat hulp geboden kan worden indien een dergelijke situatie zich voordoet. Hiermee heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag een professioneel team in te schakelen voor hulpoproepen. U bent in noodsituaties dan altijd verzekerd van goede en snelle hulp. Het abonnement regelt u zelf bij een zorgverlener naar uw keuze.

Afwerking

De appartementen zijn voorzien van een moderne Bruynzeel keuken, die is uitgerust met magnolia gekleurde kasten en lades, en een kunststof werkblad in donkere steenkleur. De keuken is voorzien van een spoelbak, een inductiekookplaat, een motorloze afzuigkap en een geïntegreerde koelkast met vriesvak (tafelmodel). De volledig ingerichte badkamer heeft een douche, toilet (voorzien van steungrepen), wastafel en tegelwerk. De badkamer is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Op de vloer ligt donkergrijs vinyl, de tegels op de wand zijn wit en grijs.

Over de Emmaheerdt

De Emmaheerdt biedt bewoners een zorgeloze woonomgeving. Alles draait om wonen zonder zorgen. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor senioren of wonen in combinatie met een zorgvraag, bij de Emmaheerdt bent u aan het juiste adres.

In samenwerking met Oosterlengte, die het verpleeghuis op de 1e en 2e etage exploiteert, wordt zorg aangeboden in de vorm van wijkverpleging en een maaltijdservice. Om te beoordelen of u in aanmerking komt voor thuiszorg zal een wijkverpleegkundige bij u thuis uw situatie bespreken. Thuiszorg wordt vanuit de basisverzekering vergoed, de overige diensten kunnen tegen een vergoeding worden afgenomen van Oosterlengte. Huishoudelijke ondersteuning behoort ook tot de mogelijkheden en kunt u aanvragen via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning bij de gemeente. Vervolgens kunt u samen met Beter Thuis Wonen bepalen wanneer en hoe u de ondersteuning krijgt. U kunt hiervoor contact opnemen met Beter Thuis Wonen via 0528 341 162 of Maakt u al gebruik van zorgdiensten bij een andere aanbieder? Dat mag uiteraard ook.

Duurzaam wonen

De appartementen worden duurzaam verwarmd en gekoeld middels een warmte-koudeopslag (WKO). Zomers kunt u heerlijk op de gemeenschappelijke galerij buiten zitten. In de appartementen is alle apparatuur energiezuinig, minimaal conform label A. Tevens zijn de appartementen voorzien van lage temperatuurverwarming middels vloerverwarming. De combinatie van vloerverwarming en de alternatieve energiebronnen beperkt het verbruik van gas zoveel mogelijk. In de nieuwbouwvleugel worden de appartementen namelijk duurzaam verwarmd en gekoeld middels een warmte-koudeopslag (WKO).

De locatie

De Emmaheerdt heeft een zeer gunstige ligging in het historische centrum van Winschoten. Zowel groene parken als belangrijke voorzieningen zijn om de hoek. Het Sterrenbos, een rijksmonument en circa 6 hectare groot, ligt op slechts 5 minuten lopen. Ook het Stadspark ligt dichtbij. Het trein- en busstation van Winschoten bevindt zich slechts op een afstand van 250 meter.

In het gebouw kunt u onder andere terecht bij de huisarts, een apotheek, de fysiotherapeut, de tandarts en meer. De winkelstraat en winkelcentrum ’t Rond bevinden zich op steenworp afstand van het complex. Hier is een ruime keuze aan winkels voor dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen, en een divers horecaaanbod. Ook zwembad de Watertoren en cultuurhuis de Klinker bevinden zich op korte afstand.

Zorg: Over Oosterlengte

Op een deel van de 1e en 2e etage van de Emmaheerdt is een verpleeghuis van Oosterlengte gevestigd. Zorgorganisatie Oosterlengte biedt menswaardige zorg waarbij niet de regel of het proces centraal staat, maar de kwaliteit van leven. De zorgvraag van de aan hen toevertrouwde cliënt wordt op persoonlijke, respectvolle en professionele wijze beantwoord. Wilt u meer weten over de zorgmogelijkheden van Oosterlengte en haar wijkteam? Kijk dan op of neem contact op via 0597 - 452 800 of

Ontmoetingsruimte

In de voormalige gymzaal van de oude LTS wordt een fijne ontmoetingsruimte gerealiseerd, waar u de mogelijkheid heeft om medebewoners te ontmoeten. Deze ruimte leent zich ook bij uitstek voor gelegenheden met grote gezelschappen. Ook het nuttigen van een gezonde en lekkere maaltijd behoort tot de mogelijkheden.

Huismeester

De Emmaheerdt faciliteert een zorgeloze woonomgeving. Alles draait om wonen zonder zorgen. Wij willen u graag ontzorgen waar mogelijk. Hierom is een huismeester meerdere dagen per week aanwezig. Hij of zij is uw eerste aanspreekpunt. Wilt u meer weten over aanvullende zorgdiensten? Bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Knippert het licht in de badkamer? Of vindt u het fijn om een praatje te maken? U kunt terecht bij de huismeester!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met Nieboer Makelaars via telefoonnummer 0597417 550.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Huurprijs
€ 810,00 per maand
Aanvaarding
Direct
Servicekosten
70
VVE
VVE appartement bijdrage
70
Bouwvorm
Bouwjaar
2021 in 2021 getransformeerd tot 1-kamerappartementen
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
57m2
Inhoud
158m3
Aantal kamers
1
Woning
Soort
Galerijflat
Kenmerk
Appartement
Aantal woonlagen
5
Ligging
In centrum
Energie
Klasse
A
Datum
01-12-2031
Isolatievormen
Hr glas
Verwarming
Verwarmingssoorten
Vloerverwarming geheel
Warmwatersoorten
Cv ketel
CV Combiketel
1
Overig
Permanente woning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Onderhoudswaardering binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoudswaardering buiten
Goed tot uitstekend
Voorzieningen wonen
Mechanische ventilatie, tv kabel, lift
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestoffeerd, toegankelijk voor ouderen
Dak
Type
Plat dak
Materialen
Bitumineuze dakbedekking
Tuin
Types
Geen tuin
Parkeren en garages
Garage soorten
Geen garage
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Schuren en bergingen
Aantal
1
Soort
Inpandig
Isolatievormen
Volledig geisoleerd
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond