home-header

Poststraat 88-116

9671 EM Winschoten

47 m2 / 125 m3 - 1 kamers

Beschikbaar

Omschrijving

Te huur: uniek 1-kamerappartement gelegen in wooncomplex de Emmaheerdt

De Emmaheerdt biedt bewoners een zorgeloze woonomgeving. Alles draait om wonen zonder zorgen, of het nu gaat om comfortabel wonen voor senioren of wonen in combinatie met een zorgvraag, bij de Emmaheerdt bent u aan het juiste adres. Het betreft een levensloopbestendige woonomgeving die voldoet aan alle verwachtingen!

Het appartement
In de Emmaheerdt woont u in een ruim, hoogwaardig afgewerkt en zorgtoegankelijk 1-kamer appartement. U kunt kiezen uit hoekwoningen en tussenwoningen op verschillende etages (eerste verdieping t/m vierde verdieping). De appartementen hebben verschillende afmetingen en zijn alle voorzien van een open keuken, een ruime badkamer en ander comfort. De hoger gelegen verdiepingen zijn bereikbaar via twee liften, ook voor gebruikers van rolstoelen en rollators. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 47 m² tot ongeveer 80 m². Alle appartementen hebben een ruime berging in de woning, bijvoorbeeld te gebruiken als hobby- of waskamer. Indien u gebruikt maakt van een scootmobiel kunt u deze ook in de berging stallen en/of opladen.

- 1-kamer appartement op de begane grond en eerste verdieping (oude lts gebouw);
- Oppervlakte: vanaf 47 m² ;
- Huurprijs: vanaf € 715,- per maand;
- Servicekosten: € 70,- per maand;
- leeftijdsgrens 55 jaar en ouder;

24-uurs hulpoproepsysteem
Alle appartementen zijn voorzien van bovenstaande voorzieningen. De zorgappartementen zijn daarnaast voorzien van een hulpoproepsysteem, zodat er adequaathulp geboden kan worden indien een dergelijke situatie zich voordoet. Hiermee heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag een professioneel team in te schakelen voor hulpoproepen. U bent in noodsituaties dan altijd verzekerd van goede en snelle hulp. Het abonnement regelt u zelf bij een zorgverlener naar uw keuze.

Afwerking
De appartementen zijn voorzien van een moderne Bruynzeel keuken, die is uitgerust met magnolia gekleurde kasten en lades, en een kunststof werkblad in donkere steenkleur. De keuken is voorzien van een spoelbak, een inductiekookplaat, een motorloze afzuigkap en een geïntegreerde koelkast met vriesvak (tafelmodel). De volledig ingerichte badkamer heeft een douche, toilet (voorzien van steungrepen), wastafel en tegelwerk. De badkamer is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Op de vloer ligt donkergrijs vinyl, de tegels op de wand zijn wit en grijs.

Duurzaam wonen
De appartementen worden duurzaam verwarmd en gekoeld middels een warmte-koudeopslag (WKO). Zomers kunt u heerlijk op de gemeenschappelijke galerij buiten zitten. In de appartementen is alle apparatuur energiezuinig, minimaal conform label A. Tevens zijn de appartementen voorzien van lage temperatuurverwarming middels vloerverwarming. De combinatie van vloerverwarming en de alternatieve energiebronnen beperkt het verbruik van gas zoveel mogelijk. In de nieuwbouwvleugel worden de appartementen namelijk duurzaam verwarmd en gekoeld middels een warmte-koudeopslag (WKO).

De locatie
De Emmaheerdt heeft een zeer gunstige ligging in het historische centrum van Winschoten. Zowel groene parken als belangrijke voorzieningen zijn om de hoek. Het Sterrenbos, een rijksmonument en circa 6 hectare groot, ligt op slechts 5 minuten lopen. Ook het Stadspark ligt dichtbij. Het trein- en busstation van Winschoten bevindt zich slechts op een afstand van 250 meter.

In het gebouw kunt u onder andere terecht bij de huisarts, een apotheek, de fysiotherapeut, de tandarts en meer. De winkelstraat en winkelcentrum ’t Rond bevinden zich op steenworp afstand van het complex. Hier is een ruime keuze aan winkels voor dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen, en een divers horeca aanbod. Ook zwembad de Watertoren en cultuurhuis de Klinker bevinden zich op korte afstand.

Zorg
Naarmate u ouder en/of hulpbehoevend wordt, veranderen uw woonwensen. Comfort, zorg en dagelijkse voorzieningen binnen handbereik zijn belangrijkere criteria om zorgeloos en zelfstandig te kunnen wonen. De zorgappartementen zijn daarnaast voorzien van een hulpoproepsysteem, zodat indien de situatie zich voordoet er adequaat hulp geboden kan worden. Er is een professioneel team 24 uur per dag beschikbaar voor alle hulpoproepen. U bent in noodsituaties dus altijd verzekerd van goede en snelle hulp.

Recreatieruimte
In de voormalige gymzaal van de oude LTS wordt een fijne ontmoetingsruimte gerealiseerd, waar u de mogelijkheid heeft om medebewoners te ontmoeten. Deze ruimte leent zich bij uitstek voor gelegenheden met grote gezelschappen. Ook het nuttigen van een gezonde en lekkere maaltijd behoort tot de
mogelijkheden.

Huismeester
De Emmaheerdt faciliteert een zorgeloze woonomgeving. Alles draait om wonen zonder zorgen. Wij willen u graag ontzorgen waar mogelijk. Hierom is een huismeester meerdere dagen per week aanwezig. Hij of zij is uw eerste aanspreekpunt. Wilt u meer weten over
aanvullende zorgdiensten? Bent u uw sleutel kwijtgeraakt? Knippert het licht in de badkamer? Of vindt u het fijn om een praatje te maken? U kunt terecht bij de huismeester!

Interesse? Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar, neem gerust contact met ons op.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Servicekosten
70
VVE
VVE appartement bijdrage
70
Bouwvorm
Bouwjaar
2021 in 2021 getransformeerd tot 1-kamerappartementen
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
47m2
Inhoud
125m3
Aantal kamers
1
Woning
Soort
Galerijflat
Kenmerk
Appartement
Aantal woonlagen
5
Ligging
In centrum
Energie
Klasse
A
Datum
01-12-2031
Isolatievormen
Hr glas
Verwarming
Verwarmingssoorten
Vloerverwarming geheel
Warmwatersoorten
Cv ketel
CV Combiketel
1
Overig
Permanente woning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Onderhoudswaardering binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoudswaardering buiten
Goed tot uitstekend
Voorzieningen wonen
Mechanische ventilatie, tv kabel, lift
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestoffeerd, toegankelijk voor ouderen
Dak
Type
Plat dak
Materialen
Bitumineuze dakbedekking
Tuin
Types
Geen tuin
Parkeren en garages
Garage soorten
Geen garage
Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren
Schuren en bergingen
Aantal
1
Soort
Inpandig
Isolatievormen
Volledig geisoleerd
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, voorzien van elektra

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond