Mijn favorieten

Aankoop

WONING OF BEDRIJFSPAND AANKOPEN OF AANHUREN? BEL NIEBOER MAKELAARS
 
De aankoop van een woning of bedrijfspand is vaak een spannende aangelegenheid en zeker niet iets wat u dagelijks doet. Wij wél: Het is daarom ook belangrijk u voor de aankoop te laten bijstaan door uw eigen Register Makelaar-taxateur o.z. van Nieboer Makelaars.
 
Wij zorgen er voor dat u een vakkundig advies krijgt over de huidige woning-/bedrijfsmarkt, informeren over bouwkundige, milieutechnische en juridische aspecten, bewaken ontbindende voorwaarden, onderzoeken naar gemeentelijke bepalingen, bestemmingsplannen etc. en adviseren in het uitbrengen van een scherp, maar realistisch onderhandelingsbod. Wij hebben ervaring in het onderhandelen én weten wat de actuele marktwaarde is. U koopt sterker met ons als Aankoop Makelaar. Zodra emoties een rol gaan spelen, is het een must om ons in te schakelen, zodat u niet voor verassingen komt te staan en (niet onbelangrijk) geld overhoudt. Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn.
 
Uw manier om FUNDAmenteel onderscheidend en zonder nawerk uw  woning of bedrijfspand aan te kopen. Mocht u zorgeloos willen aanhuren, dan is ook dit onverminderd onze kracht.
 
Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend aankoop- en/of aanhuuradvies? Bel 0597-417550 of  mail info@nieboer.nl. Tot snel!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring