home-header

Nieuw-Buinen 9521 GC

9521 GC Nieuw-buinen

Beschikbaar

Omschrijving

DE BOUW IS GESTART!
NOG 5 APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR!
17 DUURZAME EN COMFORTABELE APPARTEMENTEN IN NIEUW-BUINEN!

HET PROJECT
Het project ‘Parkhof’ wordt gerealiseerd op een mooie centrale plek in de woonwijk Plan Polter op de hoek van de Tulpenstraat en de Parklaan in Nieuw-Buinen. Hier kunt u comfortabel, geheel levensloopbestendig en energiezuinig wonen op een bijzondere met groen omgeven plek centraal in Nieuw-Buinen. Het ontwerp bestaat uit een aansprekend gebouw van 4 woonlagen met in totaal 17 appartementen. Het gebouw wordt voorzien van onder andere een afgesloten entree, lift en trappenhuis en op de begane grond beschikt elk appartement over een privé parkeerplaats en berging.
Naast comfortabel wonen heeft u in "Parkhof" te Nieuw-Buinen ook alle belangrijke voorzieningen dichtbij? Nieuw Buinen is een fijn dorp om te wonen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder andere terecht bij een bakker, een slagerij en een supermarkt. Deze zijn allen op loopafstand gelegen. De plaats Stadskanaal is direct naast het dorp gelegen en voorziet in grotere voorzieningen zoals een winkelcentrum, eetgelegenheden en een theater. Tevens zijn plaatsen als Assen en Borger snel en eenvoudig te bereiken.

DE APPARTEMENTEN
Met een gasloos appartement bent u volledig voorbereid op een duurzame toekomst. Met een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en kunststof kozijnen met uiteraard HR++ glas woont u heerlijk comfortabel en bent u meteen af van hoge energielasten. De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 81 m² tot 98 m² en beschikken allen over een goed bemeten woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een separate toiletruimte en een technische ruimte met ook een opstelplaats voor de wasmachine/- droger. U kunt uw auto parkeren op uw privé parkeerplaats op het parkeerterrein rondom het gebouw. Elk appartement heeft daarnaast de beschikking over een eigen berging op de begane grond van het gebouw voor het stallen van uw fiets of andere benodigdheden. De groene erfafscheidingen zorgen voor een ontspannen doorkijk vanuit de buitenruimte naar de groene omgeving.

BOUWWERKZAAMHEDEN GESTART
De sloop van de voormalige supermarkt is voltooid en is aansluitend gestart met de bouw van het schitterende appartementengebouw ‘Parkhof’. De planning is dat de appartementen rondom de zomerperiode van 2024 gereed zullen zijn. Door deze zekerheid kunt u een concrete planning maken voor uw nieuwbouwfinanciering maar ook voor de verkoop van uw huidige woning. Vindt u het lastig om te overzien wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing naar een nieuw appartement? Wij helpen u graag!

Op dit moment zijn er al een ruim aantal appartementen verkocht (onder voorbehoud) en en zijn er nog 5 appartementen beschikbaar. Neem daarom snel contact op, dit is hét moment om te kiezen voor een nieuwe woning zonder onderhoud en lage energiekosten!


BIJZONDERHEDEN en VOORZIENINGEN:
- fraaie en centrale woonlocatie, gunstig gelegen t.a.v. een supermarkt, bakker, een slagerij, Multifunctionele accommodatie Noorderbreedte (o.a. dorpshuis en huisarts), Stadskanaal, Assen en Borger;
- goed bemeten woonkamer met open keuken;
- alle appartementen zijn v.v. 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en technische ruimte;
- terras of balkon via de woonkamer te bereiken;
- woonoppervlakte vanaf ca. 82 m² tot 95 m²;
- duurzaam & comfortabel, voorzien van o.a. kunststof kozijnen met HR++ glas, een luchtwarmtepomp, warmwatervoorraadvat, vloerverwarming en een warmteterugwininstallatie (WTW);
- privé parkeerplaats;
- berging op begane grond
- het gebouw is voorzien van een afgesloten entree met o.a. een lift, trappenhuis en intercominstallatie;
- Woningborg Garantie- en waarborgregeling van toepassing
- verkoopprijzen: vanaf € 304.500,- tot € 339.500,- vrij op naam.

BELANGSTELLING?
Heeft u interesse in een appartement in dit in aanbouw zijnde en kleinschalige appartementencomplex?
Verkoopinformatie en meer informatie over de verkoopprocedure is beschikbaar bij ons op kantoor. U kunt reageren via: veendam@nieboer.nl of 0598-625511.

N.B.: Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. In combinatie met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde en/of getoonde afmetingen zijn indicatief, almede de bijgevoegde tekeningen, maatvoeringen en tekst zijn indicatief en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen
Omschrijving
Parkhof
Overdracht
Status
Beschikbaar
Koop-aanneemsom vanaf
€ 0
Koop-aanneemsom tot
€ 0
Indeling
Woonoppervlakte vanaf
82m2
Woonoppervlakte tot
98m2
Inhoud vanaf
260m3
Inhoud tot
310m3
Woning
Aantal bouwnummers
17

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond