home-header

Veendam 9646 DS

9646 DS Veendam

Beschikbaar

Omschrijving


DE BOUW IS GESTART!
Na een succesvolle verkoop is de bouw gestart!

ZORGELOOS WONEN
Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Wellicht is dit uw ideale droomwoning. Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan het water aan de Ter Borchlaan in 'Buitenwoel' te Veendam. Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen! Daarnaast worden de woningen helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. De situering van de woningen staat borg voor veel rust.

WATERRIJCK WONEN
In de groeiende woonwijk 'Buitenwoel' in Veendam worden door Zethoven-Hornstra Bouwplan Ontwikkeling 12 prachtige en zeer royale halfvrijstaande woningen gebouwd. Water en natuur vormen een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van deze woonwijk, maar ook de bereikbaarheid is geborgd. Zo zijn de uitvalswegen zoals de rijksweg N33 en autosnelweg A7 nabijgelegen. Het trein- en busstation is op enkele minuten van deze woonwijk gelegen, waarmee dorpen en steden ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn. U woont centraal en is de stad Groningen zeer efficiënt en snel op verschillende manieren bereikbaar. De 12 halfvrijstaande woningen mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de waterrijke omgeving. Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer en leefkeuken met directe toegang tot de garage. Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers, een groot dakkapel en een luxe badkamer aan. De riante zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra werk of speelkamer te creëren. Kortom, woningen met een markante verschijningsvorm en gebouwd met zeer hoge kwaliteit en luxe materialen. De woningen zijn voorzien van de modernste installaties en de gehele begane grond en de eerste verdieping van de woning zijn voorzien van vloerverwarming met topkoeling. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort. Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten!

UITBREIDINGSOPTIES
De woningen die u worden aangeboden zijn reeds zeer compleet en riant. Heeft u behoefte aan een slaap- en badkamer op de begane grond, een extra werk-/tuinkamer of een royale garage met bijkeuken? Dan heeft u tal van mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen. Een prettig idee voor nieuwe bewoners! Desgewenst is het mogelijk om optioneel een slaap- en badkamer te realiseren op de begane grond, zodat de woning levensloopbestendig wordt. Er wordt u ook alle mogelijkheden geboden om de woning naar uw eigen smaak aan te passen, bijvoorbeeld door de diverse aangeboden meerwerkopties. Tot de standaard uitrusting behoort een gemetselde stenen garage. Tevens zijn de woningen compleet, modern en eigentijds ontworpen en bij de ontwikkeling van deze woningen is veel aandacht besteed aan architectuur; een dwarskap met strakke, vlakke dakpannen en speelse gevels door bijzonder divers materiaal- en kleurgebruik, zoals houten gevelbekleding en genuanceerde gevelstenen met licht verdiept voegwerk. De woningen worden voorzien van fraaie details, robuuste architectuur en de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en zorgen voor de verbinding met de achtertuin en het water.

SLAPEN EN BADEN OP DE BEGANE GROND
Zoekt u een ruime, aantrekkelijke, duurzame en betaalbare woning voor u en uw gezin of wenst het comfort en gemak van slapen baden op de begane grond? Dan zit u goed in één van de 12 halfvrijstaande woningen. U kunt uw woning met uw wensen voor de toekomst mee laten veranderen. Hoe onvoorspelbaar deze ook kunnen zijn. U heeft de mogelijkheid om de woning uit te breiden met een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de begane grond is optioneel een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer gesitueerd. Alle woningen worden standaard voorzien van een aangebouwde stenen garage en zijn gesitueerd op royale kavels. Naast het optioneel slapen en baden op de begane grond, is er optioneel ruimte voor een geïsoleerde, riante, inpandige berging en bijkeuken. Praktisch en comfortabel! De standaard indeling van alle 12 woningen is compleet en toegespitst op de hedendaagse woonbehoeften. Gelet op de royale indeling, zijn de woningen onder andere uitermate geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar veel leefruimte en groen.

UNIEK WONEN AAN HET WATER
Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. Uw tuin wordt standaard uitgerust met hagen, hekwerk met hedera en een fraai zonneterras aan het water. Een prettig idee voor u als bewoner!

DUURZAAMHEID
Duurzaam, gasloos, onderhoudsarm en energiezuinig! Wooncomfort, groen én authenticiteit staan centraal bij de ontwikkeling en bouw van deze 12 prachtige en zeer royale halfvrijstaande woningen! Bij de ontwikkeling van dit project is de wens geweest om bijzonder duurzame en energiezuinige woningen aan te bieden op ruimere kavels grenzend aan het water. De woningen worden gebouwd op bouwkavels van ca. 271 m² tot ca. 505 m². Waterrijk, groen, weids en bovenal duurzaam wonen in een energiezuinige en royale halfvrijstaande woningen. De woningen staan niet alleen in een groene woonomgeving, maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. De geheel gasloze woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van de modernste installaties. Zo worden alle woningen volledig gasloos gebouwd, worden de woningen standaard voorzien van een luchtwaterwarmtepomp, balansventilatie met een WTW-unit, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping met topkoeling, een groot aantal zonnepanelen, perfecte isolatie, HR+++ (triple) beglazing en voldoen ze aan de nieuwste bouweisen. Hierdoor heeft de woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal wooncomfort.

EEN GROENE EN DUURZAME WOONOMGEVING
De woningen worden gebouwd in een natuurlijk vriendelijke en ecologisch ingerichte woonwijk. Duurzaamheid is één van de kenmerken van deze woningen en omgeving, want de woningen worden optimaal geïsoleerd, geheel gasloos gebouwd en standaard voorzien van zonnepanelen. Ook u wacht een zeer lage energierekening! Met het water, de wadi’s, de groen ingerichte wal langs de Golflaan en het Van Ruysdaeldplantsoen, wordt hiervoor een goede basis gelegd. Wij willen deze ecologische sfeer door te trekken tot in de tuinen van de woningen in dit plan. Om in het woonplan een hoge ecologische basiswaarde te realiseren willen wij u enthousiasmeren en ondersteunen bij het realiseren van een meer groene en ecologisch verantwoorde woonomgeving. Om hieraan een bijdrage te leveren bieden wij u een concreet pakket aan hulpmiddelen:
• Het toepassen van groene erfafscheidingen in de vorm van heggen en hederaschermen welke een natuurlijke bescherming bieden aan vogels en insecten;
• Iedere bewoner krijgt geheel kosteloos een begeleidingsgesprek met een ecologisch tuinontwerper die advies en tips geeft, toegespitst op de persoonlijke wensen en leefsituatie van de bewoners;
• Iedere bewoner krijgt bij oplevering het boek: “Ecologische Tuin aanleg tot beheer”;
• Iedere kavel met woning wordt uitgerust met een vogelnestruimte en een bijenhotel.

BIJZONDERHEDEN AAN DEZE ENERGIEZUINIGE WONINGEN:
• BENG+, dus geheel gasloos;
• Luchtwaterwarmtepomp gecombineerd met zonnepanelen ten behoeve van stroomopwekking;
• Vloerverwarming met topkoeling op begane grond en op 1e verdieping (vloerverwarming hoofdverwarming);
• Houten kozijnen met energiezuinige triple beglazing (HR+++ beglazing);
• Duurzame en energiezuinige bouwmethode (houtskeletbouw);
• Gelegen op eigen grond. Kavels variërend tussen ca. 271 m² en ca. 505 m²;
• Speelse indeling met standaard dakkapel t.p.v. de slaap- en badkamer op de eerste verdieping;
• Riante woonkeuken aan achterzijde;
• Binnenwanden en plafonds op de begane grond en verdieping worden uitgevlakt;
• 3 Riante slaapkamers met dakkapel en met mogelijkheid tot creëren van aanvullende slaapkamers;
• Inclusief sanitair en tegelwerk (wand- en vloertegelwerk) in badkamer en toiletruimte;
• Ruime 2e verdieping met vaste trap;
• Hardhouten buitenkozijnen;
• Inclusief aanleg bestrating terras aan het water, circa 3 x 4 m.;
• Parkeren op eigen terrein;
• Inclusief aanleg beukenhagen aan de voorzijde en zijkant, conform situatietekening
• Inclusief erfafscheiding middels zwart stalen gaashekwerk met hedera aanplant, conform situatietekening;
• Inclusief tuinadvies, bijenhotel en vogelnestruimte;
• Diverse extra meerwerkopties mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in dit fraai vormgegeven nieuwbouwproject? Neem gerust contact op met ons! Verkoopinformatie is beschikbaar bij ons op kantoor en wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

N.B.: Bijgevoegde tekeningen, maatvoeringen en tekst zijn indicatief en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen
Omschrijving
Waterrijck wonen in buitenwoel
Overdracht
Status
Beschikbaar
Koop-aanneemsom vanaf
€ 0
Koop-aanneemsom tot
€ 0
Indeling
Woonoppervlakte vanaf
136m2
Woonoppervlakte tot
140m2
Perceeloppervlakte vanaf
271m2
Perceeloppervlakte tot
505m2
Inhoud vanaf
525m3
Inhoud tot
525m3
Woning
Aantal bouwnummers
12

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond