home-header

Singelpassage 9

9401 JB Assen

Huurprijs € 1.600,00 Per maand

Beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van Assen aan een zijstraat van de Brink, een karakteristiek pand met 2 verdiepingen en een horecabestemming. De totale oppervlakte van het pand bedraagt +/- 120 m². In de nabijheid van de locatie bevinden zich onder meer hotel de Jonge, de rechtbank, het Drents Museum en de winkelstraten. Het pand is voorzien van 2 toiletgroepen en is in nette staat van onderhoud.

Object: Horecapand met 2 verdiepingen met totale oppervlakte van +/- 120 m²
Huurprijs: €1.600,- per maand te vermeerderen met BTW
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar
Verlenging: 5 (vijf) jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Ingangsdatumbetaling: Per ingangsdatum huurovereenkomst
Betalingstermijn: Per maand vooruit
Servicekosten: Nader overeen te komen indien van toepassing
BTW compensatie: Nader overeen te komen/vast te stellen
Bankgarantie: Ter grootte van drie maanden huur, servicekosten, overige bijkomende kosten te vermeerderen met BTW, conform ROZ-model
Huurovereenkomst: Conform ROZ-model in de zin van artikel 7:290a BW

Indexering: De huurprijs zal voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum huurcontract en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle Huishoudens (2019=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Opleveringsniveau: Huidige staat, de barren zullen op verzoek van huurder door Wima vastgoed worden verwijderd.

Bijzonderheden:
1. Deze aanbieding geschiedt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar, welke goedkeuring zal blijken uit de namens de eigenaar op te stellen schriftelijke huurovereenkomst.

2. De verhuurder zal pas gebonden zijn de gehuurde ruimte ter beschikking te stellen aan de huurder nadat huurder zorg heeft gedragen voor het stellen van een bankgarantie zoals vermeld in deze huuraanbieding.

3. Huurder levert bij deze een uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel, BKR-registratie, jaarcijfers en een kopie van een geldig legitimatiebewijs.

4. Of het door huurder beoogde gebruik is toegestaan valt, dient door huurder zelf te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) dienen door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

5. Huurder draagt zelf zorg voor aansluitingen nutsvoorzieningen en het dagelijkse onderhoud vanaf ingangsdatum huurovereenkomst. De tenaamstelling van de contracten van de nutsbedrijven komt te name van de huurder.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Huurprijs
Huurprijs € 1.600,00 per maand
Huurprijs type
Excl btw
Servicekosten btw belast
Ja
Bouwvorm
Bouwjaar 1
1877
Bouwvorm
Bestaande bouw
Gebouw
Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Energie
Klasse
D
Einddatum
2031-10-26
Overig
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoudswaardering binnen
Goed
Onderhoudswaardering buiten
Goed

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond