home-header

Aanbod

Hypotheken:
Wij begrijpen dat je met veel financiële vragen zit en geven daar graag antwoord op. Of je nu bezig bent met de koop of verkoop van je eerste huis, toe bent aan een ander huis, denkt aan het oversluiten of aanpassen van je hypotheek of vragen hebt over pensioenen en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken of banken of andere financiële organisaties. Jij bent ons uitgangspunt bij het vinden van een passende hypotheek.

LINK NAAR DE HYPOTHEKER???Bedrijfsmakelaars:
Nieboer Bedrijfsmakelaars is al tientallen jaren een gerenommeerde partij op de regionale vastgoedmarkt. Onze portefeuille omvat doorlopend verkoop- en verhuuropdrachten van bedrijfsonroerendgoed, van klein tot groot. We zijn onze klanten ook van dienst met aankoop en aanhuuropdrachten. Daarnaast zijn taxaties en ontwikkelingen in de nieuwbouw een belangrijk deel van ons dagelijks werk. Met onze collega’s van de woningmakelaardij bieden we een breed pakket aan diensten voor ondernemers en beleggers.

Als ervaren bedrijfsmakelaar hebben wij de expertise in huis om je te ondersteunen en te adviseren. We begeleiden je met een vakkundige en efficiënte aanpak. Samen met jou komen we tot het beste resultaat.

Vastgoed is  een waardevol goed, dat met deskundig advies het best tot zijn recht komt. Nieboer Bedrijfsmakelaars biedt een breed scala van diensten aan met de focus op commercieel vastgoed, van bedrijfsruimte, kantoorruimte, bouwgrond, winkelruimte tot horeca.

Onze diensten richten zich op méér dan aankoop en verkoop, en aanhuur en verhuur. We zijn uitstekend op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Met die kennis kunnen we ondernemers en zoekers adviseren over de beste locaties, het juiste gebruik van een pand, mogelijke herontwikkeling en opties voor nieuwbouw.

Heb je vragen over verkoop of verhuur van een bedrijfspand? Overweeg je om een bedrijfsruimte te huren of aan te kopen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor een bepaalde locatie of ontwikkeling? Neem contact op. We zijn je graag van dienst bij alle vragen op het gebied van bedrijfshuisvesting.

Bedrijfsmakelaardij met aandacht

Nieboer makelaars is een gerenommeerd full-service makelaarskantoor in noordoost- en oost-Groningen dat zich exclusief richt op bedrijfsmatig vastgoed. Wij hebben jarenlange ervaring met het huren, verhuren, kopen en verkopen van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed.

Daarnaast adviseren we alle typen opdrachtgevers, van ondernemers tot particuliere en institutionele beleggers en woningcorporaties, over vastgoedgerelateerde vragen en taxeren we bedrijfsmatig- en beleggingsvastgoed.

Maatwerk

Verkoop- of verhuurbegeleiding is maatwerk. Ieder object is anders, en vraagt om een gedegen plan van aanpak.

Ieder verkoop- of verhuurproces begint bij Nieboer Bedrijfsmakelaars met een kennismakingsgesprek, waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die het pand biedt. Samen bepalen we de prijsstelling en marketingstrategie, waarna de makelaars van Nieboer voor jou zorgen voor het behalen van het beste resultaat.

 

 

Samen op zoek

Voor opdrachtgevers die meer of juist minder ruimte nodig hebben, willen uitbreiden naar een andere locatie of om een andere reden op zoek zijn naar een nieuw pand, gaat Nieboer Bedrijfsmakelaars op zoek naar de perfecte nieuwe locatie.

Iedere opdracht is weer anders, maar altijd beginnen we met het inventariseren van de wensen van de opdrachtgever, waarna we op zoek gaan naar geschikte mogelijkheden. We bezichtigen het pand samen, en Nieboer Bedrijfsmakelaars voert voor jou de onderhandelingen en neemt, zodra overeenstemming is bereikt, de koop- of huurovereenkomst voor je door op juistheid. Ook bij de uiteindelijke oplevering zijn we aanwezig. Wij gaan pas weg op het moment dat de transactie helemaal is afgehandeld en onze opdrachtgever tevreden is.

Verkoop/verhuur:


Duidelijk en gestructureerd
Zoek je een geschikte huurder voor jouw pand? Of wil je het pand verkopen? De markt voor verkoop en verhuur van zakelijk onroerend goed is continu in beweging. Als opdrachtgever kun je rekenen op een duidelijke en gestructureerde aanpak. Neem daarom contact met ons op en maak gebruik van ons netwerk én jarenlange ervaring.

Bij een verhuur- of verkoopopdracht van onroerend goed verrichten wij onder andere de volgende werkzaamheden:

✓     Onderzoek naar de staat van het object;

✓     Marketingonderzoek en doelgroepbepaling;

✓     Samenstellen van een professionele verkoop- of verhuurbrochure;

✓     In overleg: het opstellen van advertenties;

✓     Aanmelden van het object op diverse platforms (waaronder Funda in Business);

✓     Het contact onderhouden met kandidaten, uitvoeren van bezichtigen en verstrekken van informatie;

✓     In overleg: het onderhouden van contact met andere partijen (gemeente, notaris, etc.);

✓     Periodiek overleg met de opdrachtgever om de voortgang te bespreken;

✓     Voeren van onderhandelingen;

✓     Opstellen van de koop- of huurovereenkomst;

✓     Begeleiding tot aan de notaris of tot en met de oplevering.

Aankoop/aanhuur:

Regionale kennis met een groot en sterk netwerk
Wil je een pand kopen of huren? Samen verkennen we de mogelijkheden. Een kantoorruimte, een restaurant, een productiebedrijf of een grote bedrijfshal: we gaan op zoek naar opties. Dat doen we in ons eigen netwerk van bedrijfsonroerend goed en via andere kanalen, zodat jij zo snel mogelijk kunt starten of verhuizen.

Bij de bemiddeling van het aankopen of aanhuren van onroerend goed verrichten wij onder andere de volgende werkzaamheden:

✓     Opstellen van het programma van eisen;

✓     Inventariseren van het aanbod in de regio;

✓     Rangschikken en presenteren van geschikt aanbod;

✓     Arrangeren van bezichtigingen;

✓     Beoordelen van de relevante objecten;

✓     Voeren van de onderhandelingen;

✓     Controleren van de huurovereenkomst/koopakte;

✓     Begeleiding bij de eindeoplevering/eigendomsoverdracht.

Taxaties:

Aan bedrijfstaxaties worden tegenwoordig strenge eisen gesteld. Nieboer Makelaars voldoet aan de hoogste standaard; onze taxateurs zijn gecertificeerd en bevoegd om te taxeren voor álle banken en financiële instellingen in Nederland.

Bedrijfspand taxeren
Voor ondernemers is het belangrijk om te weten wat de actuele waarde is van hun vastgoed. Voor de boekhouding, maar ook voor allerlei fiscale aspecten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan- of verkoop van commercieel- of bedrijfsmatig vastgoed, met elkaar verbonden vennootschappen, bij herinvesteringen of wanneer je de WOZ-waarde wilt toetsen. Een betrouwbaar taxatierapport voorkomt verrassingen achteraf.

Taxatie voor de bank
Als je een hypotheek aanvraagt, wil de bank de waarde van het (onder)pand weten. Ook bij een bestaande hypotheek heeft de bank soms tussentijds een waardebepaling nodig. Daarbij stellen banken hoge eisen. Wij kunnen alle vormen van taxaties uitvoeren. Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van vooraanstaande financiële instellingen. Daarnaast zijn wij door alle banken geaccrediteerd.

Huurwaarde taxatie
Of je nu huurt of verhuurt, het kan belangrijk zijn om de juiste huurwaarde te laten bepalen. Bijvoorbeeld als je op het punt staat een nieuw huurcontract af te sluiten. Dan is het goed om te weten wat de waarde van het pand is. Of als je een huurcontract gaat verlengen of de huurprijs wilt herzien. Een deskundig taxatierapport kan dan zelfs noodzakelijk zijn.

Due Diligence-onderzoek
Als een bedrijf een ander bedrijf wil overnemen, wordt vaak een due diligence-onderzoek uitgevoerd. Het is een ‘boekenonderzoek’ naar de stand van zaken op financieel, juridisch, fiscaal en commercieel gebied. In zo’n onderzoek biedt ook een taxatierapport betrouwbare informatie waarmee je kunt inspelen op belangrijke ontwikkelingen. In het voortraject van projectontwikkeling bijvoorbeeld. Of voordat je een beslissing neemt over de aan- of verkoop van commercieel vastgoed of een beleggingspand. Ook bij het opstellen of wijzigen van contracten is een taxatierapport een goed middel om inzicht te krijgen in kansen en risico’s.

Onze taxateurs kunnen de taxatie voor je uitvoeren en alle mogelijkheden helder op een rijtje zetten. We helpen je om keuzes te onderbouwen en zetten onze jarenlange ervaring graag in om je een betrouwbaar advies te geven. Daarnaast zijn we je ook graag van dienst bij conflicten of geschillen over een contract of de waarde van een object. Nieboer Makelaars treedt dan op als onafhankelijke derde (arbitrage) en helpt om het probleem op te lossen.

Meer dan ooit moet je kunnen vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige taxaties. Uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals die jou een geobjectiveerd waardeoordeel verstrekken én strikte normen hanteren op het gebied van ethiek en integriteit. Daarmee sluit je onnodige risico’s uit en sta je sterker.

Regionale expertise
Met circa 50 jaar ervaring zijn we een bekende speler in oost- en noordoost Groningen en als geen ander bekend met de regionale en lokale ontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn we ook uitstekend op de hoogte van (inter)nationale situatie binnen de diverse vastgoedmarkten.

Exact weten wat het waard is
Als ondernemer is het essentieel om een betrouwbare inschatting te hebben van de actuele marktwaarde van jouw vastgoed, hiermee heb je een goede basis voor het maken van strategische of bedrijfseconomische beslissingen. Wanneer je een overname of een fusie overweegt bijvoorbeeld. Maar ook voor de balans of de fiscus. Wij helpen je graag met het taxeren van jouw bedrijfsmatige vastgoed. Onze taxatierapporten bieden inzicht en zijn begrijpelijk.

Kwaliteit

Het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed is een specialisme.

De taxateur van Nieboer makelaars is aangesloten bij de NVM, NRVT, Vastgoedcert en het TMI, en kan daarmee een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport opleveren. Onze rapporten kunnen worden gebruikt voor onder meer financiering, jaarverslaglegging, fusies en overnames en fiscale doeleinden en worden geaccepteerd door alle Nederlandse bankinstellingen.

Naast het taxeren van winkelpanden, bedrijfshallen en kantoren hebben wij ook ruime ervaring met het waarderen van onder meer wooncomplexen, horeca, herontwikkelingspanden, grond en incourant vastgoed.


Beleggingen:

Optimaal beleggen

Voor veel mensen is het beleggen in vastgoed een interessante manier van vermogensopbouw.

Met vastgoed kunnen mooie rendementen worden behaald, maar er zijn ook risico’s aanwezig. De adviseurs van Nieboer makelaars adviseren opdrachtgevers met betrekking tot portefeuillesamenstelling, het optimaliseren van de bestaande portefeuille en de aan- en verkoop van vastgoed. Iedere belegger heeft een ander beleggingsprofiel, dat altijd een afweging is tussen risico en rendement. Afhankelijk van de doelstelling gaan onze adviseurs voor jou op zoek naar de optimale beleggingsstrategie.

Nieuwbouw:

Aanbod:
Projectontwikkeling:

Onze resultaatgerichte aanpak

Ons gespecialiseerde nieuwbouw verkoopteam houdt van doorpakken. Met veel enthousiasme geven zij alle aspecten evenveel aandacht; van marktadvies tot creatieve (online) marketing, tot verkoop.

Alles gericht op een zorgvuldige toch snelle verkoop. Ons gespecialiseerd verkoopteam begrijpt de kansen én uitdagingen van projectontwikkelaars.

Ook kennen we de wensen en behoeften van onze klanten. In elke projectfase werken we samen aan het beste resultaat.

Ontwikkeling naar de vraag

Indien je voornemens bent om nieuwbouw te ontwikkelen of een bedrijfspand te transformeren, ontwikkelen wij met jou het perfecte marktconforme plan.

Jij hebt de locatie en wij kennen de potentiële kopers al en weten waar ze naar op zoek zijn.

Een perfecte combinatie!

Het plan krijgt vorm

We geven een uitgebreid advies op basis van onze ervaringen in de markt.

Dit advies richt zich op het ontwerp, de koopsommen en de marktpotentie.

Tijd om leads te werven

Het werven van klanten kan beginnen. Ons team pakt direct door bij het verzamelen van leads en handelt contacten met potentiële kopers in een korte tijd af.

Ons doel is om de ontwikkelaar in deze fase al het werk uit handen te nemen.

Een goed plan verkoopt zichzelf

Samen organiseren we een wervende verkoopmanifestatie, waarbij we alle vragen van kopers beantwoorden.

Daarvoor is ons complete team aanwezig (inclusief de partijen die een toegevoegde waarde hebben, denk aan een financieel adviseur). We verzamelen alle data zodat we kunnen inspelen op elke vraag en elk verzoek.

Aspirant kopers zo goed mogelijk informeren

Voor ons telt nu maar één ding: een hele goede én zorgvuldige verkoop.

We kunnen per dag met onze vakkundige medewerkers vele professionele verkoopgesprekken voeren. Binnen korte tijd kan je weten waar je aan toe bent.

Kandidaten verlaten goed geïnformeerd ons kantoor.

Het vastleggen van wederzijdse rechten en plichten

Na de eerste gesprekken maken we op korte termijn een tekenafspraak met de kopers.

Wij regelen de administratieve afwikkeling met de betrokken partijen (ontwikkelaar, aannemer, garantie instituut en notaris). Desgewenst adviseren we kopers ook bij de keuzes van het meerwerk.

Onze begeleiding stopt niet

Na de tekenafspraak begeleiden we klanten waar nodig. We onderhouden contacten, verzorgen eventueel de nieuwsbrieven en beantwoorden vragen.

Natuurlijk houden we de financieringsstatus bij en zorgen we dat kopers snel een afspraak maken bij de notaris voor de levering van de grond op het moment dat dit mogelijk is.

Wil je ook jouw project door ons laten verkopen? Neem snel contact op

Onze dienstverlening gaat net een stapje verder

Uit handen nemen in de voorbereidingsfase; (prijs)advisering, marktonderzoek, marketing, contractuele vastlegging, etc.

Advisering

Als ontwikkelaar wil je gegarandeerd zijn van een adequate verkoop. Het is goed om bij de verkoop van nieuwbouwprojecten onze kantoren, met veel ervaring en knowhow, in te schakelen als verkoopkanaal.

Wij kennen de uitdagingen, risico’s en problematiek die voor de ontwikkelaar bij het realiseren van een project een rol spelen. Als makelaars gebruiken wij deze ervaring om ontwikkelaars van gedegen advies te voorzien.

Wij zijn als geen ander op de hoogte van de lokale markt. Dit maakt ons de perfecte partner om mee samen te werken.

Acquisitiebemiddeling

Zoek je een partij om je project te verkopen? Wij hebben de contacten

Door ons netwerk weten wij welke partijen in de markt zijn en mogelijk interesse hebben.

 

Marktonderzoek

Onze jarenlange werkervaring heeft als voordeel dat wij de beschikking hebben over een schat aan informatie.

Wij weten precies waar de kansen liggen.

Marketing

Alles is gebaat bij een succesvolle start van project. Daarvoor is het belangrijke dat alle mogelijke kanalen worden ingezet om de doelgroep te bereiken.

Regulier adverteren is gebruikelijk, maar sociale media is onmisbaar vandaag de dag. Met een advertentiebudget gaat het bericht viraal.

Financieel advies

Bij alle koopgesprekken sluiten onze financiële experts aan. Zo weten we snel of we de juiste kandidaten ontmoeten.

Daarnaast kunnen we uit ons jarenlange zorgvuldig opgebouwde bestand van verkoopgegevens de juiste kandidaat of ontwikkeling vaststellen.

Specialist in nieuwbouw

De ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw is een specialisme. Enkele enthousiaste specialisten concentreren zich elke dag weer volledig op nieuwbouw. We deden in de afgelopen jaren veel ervaring op in de regio

Wat maakt ons specialist op het gebied van nieuwbouw in oost- en noordoost Groningen?

Nieboer Makelaars is zeer actief in oost en noordoost Groningen. Wij begeleiden en adviseren al vele jaren veel verschillende opdrachtgevers bij de ontwikkeling en afzet van nieuwbouwprojecten. We zijn betrokken bij een groot palet van diverse woningbouwprojecten; of dit nu kleinschalige projecten, grote locaties of transformaties zijn.

De ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw is een specialisme. Als Nieboer Makelaars zetten we ons volledig in voor een optimale en succesvolle planontwikkeling. Dit betreft zowel ontwikkelingen van koop- en huurwoningen.

Wij dragen vanuit onze marktkennis en specialistische aanpak hier succesvol aan bij.

De deskundigheid van onze gekwalificeerde medewerkers is erop gericht om zowel de zakelijke als de particuliere markt professioneel te bedienen. Of het nu de eindgebruiker (koper of huurder), ontwikkelaar, belegger of bouwer/aannemer betreft, de klant staat bij ons altijd centraal.

Wij zijn een volwaardig partner tijdens de ontwikkeling en afzet van jouw project.

Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen het ontwikkelproces. In de loop der jaren zijn wij betrokken bij de advisering, verkoop en verhuur van vele nieuwe woningen en hebben al veel opdrachtgevers succesvol bijgestaan.

Nieboer Makelaars is met drie NVM-vestigingen zeer strategisch gelegen in het werkgebied oost- en noordoost Groningen.. Vanuit onze kantoren in Winschoten, Veendam en Appingedam/Delfzijl zijn wij in staat om de nieuwbouwkansen op juiste waarde in te schatten en zetten wij alle gemeenschappelijke data in. Daarnaast heeft de eindgebruiker (koper of huurder) de keuze op welke vestiging zij geadviseerd willen worden.

Nieboer Makelaars heeft al jarenlang uitstekende resultaten in de regio. Daar zijn we trots op. We stellen hoge eisen aan ons werk, want we willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

We combineren onze kennis van de regionale huizenmarkt met gedegen vakkennis. Maar kopen of verkopen is meer dan een rekensom en een akte. Bij ons is ‘mensenwerk’ een factor van belang.

Passie maakt het verschil
Nieboer Makelaars in Winschoten, Veendam en Appingedam/Delfzijl gaat voor de beste resultaten en tevreden klanten. Hier gaan we ver in, verder dan veel anderen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit onze verkoopresultaten, die via Funda te volgen zijn. Het blijkt tevens uit onze betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten, waarvoor we vaak op basis van onze ervaring worden ingeschakeld door ontwikkelaars. Het blijkt uit de positieve verkoopresultaten en beoordelingen die we van onze klanten krijgen. Kortom, we zijn een makelaar met passie en maken graag het verschil.

 

 

 

Integer in dui at metus finibus ultrices.