home-header

Nieboer Makelaars, jouw persoonlijke makelaar in Veendam, Winschoten en Appingedam

Nieboer Bedrijfsmakelaars is al tientallen jaren een gerenommeerde partij op de regionale vastgoedmarkt. Onze portefeuille omvat doorlopend verkoop- en verhuuropdrachten van bedrijfsonroerendgoed, van klein tot groot. We zijn onze klanten ook van dienst met aankoop en aanhuuropdrachten. Daarnaast zijn taxaties en ontwikkelingen in de nieuwbouw een belangrijk deel van ons dagelijks werk. Met onze collega’s van de woningmakelaardij bieden we een breed pakket aan diensten voor ondernemers en beleggers. 

Als ervaren bedrijfsmakelaar hebben wij de expertise in huis om je te ondersteunen en te adviseren. We begeleiden je met een vakkundige en efficiënte aanpak. Samen met jou komen we tot het beste resultaat. Vastgoed is een waardevol goed, dat met deskundig advies het best tot zijn recht komt. Nieboer Bedrijfsmakelaars biedt een breed scala van diensten aan met de focus op commercieel vastgoed, van bedrijfsruimte, kantoorruimte, bouwgrond, winkelruimte tot horeca. Onze diensten richten zich op méér dan aankoop en verkoop, en aanhuur en verhuur van bedrijfsonroerendgoed. We zijn uitstekend op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Met die kennis kunnen we ondernemers en zoekers adviseren over de beste locaties, het juiste gebruik van een pand, mogelijke herontwikkeling en opties voor nieuwbouw. Heb je vragen over verkoop of verhuur van een bedrijfspand? Overweeg je om een bedrijfsruimte te huren of aan te kopen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor een bepaalde locatie of ontwikkeling? Neem contact op. We zijn je graag van dienst bij alle vragen op het gebied van bedrijfshuisvesting.

Bedrijfsmakelaar met aandacht voor jouw bedrijfsonroerendgoed

Nieboer makelaars is een gerenommeerd full-service makelaarskantoor in Noordoost-Groningen en Oost-Groningen dat zich exclusief richt op bedrijfsmatig vastgoed. Wij hebben jarenlange ervaring met het huren, verhuren, kopen en verkopen van alle soorten bedrijfsmatig vastgoed. Daarnaast adviseren we alle typen opdrachtgevers, van ondernemers tot particuliere en institutionele beleggers en woningcorporaties, over vastgoedgerelateerde vragen en taxeren we bedrijfsmatig- en beleggingsvastgoed.

Begeleiding bij bedrijfsonroerendgoed is maatwerk

Verkoop- of verhuurbegeleiding is maatwerk. Ieder object is anders en vraagt om een gedegen plan van aanpak. Ieder verkoop- of verhuurproces begint bij Nieboer Bedrijfsmakelaars met een kennismakingsgesprek, waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden die het bedrijfspand biedt. Samen bepalen we de prijsstelling en marketingstrategie, waarna de makelaars van Nieboer voor jou zorgen voor het behalen van het beste resultaat.

Samen op zoek naar jouw nieuwe bedrijfspand

Voor opdrachtgevers die meer of juist minder ruimte nodig hebben, willen uitbreiden naar een andere locatie of om een andere reden op zoek zijn naar een nieuw pand, gaat Nieboer Bedrijfsmakelaars op zoek naar de perfecte nieuwe locatie. Iedere opdracht is weer anders, maar altijd beginnen we met het inventariseren van de wensen van de opdrachtgever, waarna we op zoek gaan naar geschikte mogelijkheden. We bezichtigen het pand samen en Nieboer Bedrijfsmakelaars voeren voor jou de onderhandelingen en nemen, zodra overeenstemming is bereikt, de koop- of huurovereenkomst voor je door op juistheid. Ook bij de uiteindelijke oplevering zijn we aanwezig. Wij gaan pas weg op het moment dat de transactie helemaal is afgehandeld en onze opdrachtgever tevreden is.