home-header

Onze ondersteuning als nieuwbouw makelaar voor projectontwikkelaars gaat verder waar anderen stoppen

Ons gespecialiseerde nieuwbouw verkoopteam houdt van doorpakken. Met veel enthousiasme geven zij alle aspecten evenveel aandacht; van marktadvies tot creatieve (online) marketing, tot verkoop. Alles gericht op een zorgvuldige, doch snelle verkoop. Ons team begrijpt de kansen én uitdagingen van projectontwikkelaars. Ook kennen we de wensen en behoeften van onze klanten. In elke projectfase werken we samen aan het beste resultaat.

Onze resultaatgerichte aanpak

Ons team houdt van doorpakken. Met veel enthousiasme geven zij alle aspecten evenveel aandacht; van marktadvies tot creatieve (online) marketing, tot verkoop. Alles gericht op een zorgvuldige, doch snelle verkoop. Ons team begrijpt de kansen én uitdagingen van projectontwikkelaars. Ook kennen we de wensen en behoeften van onze klanten. In elke projectfase werken we samen aan het beste resultaat.

Ontwikkeling naar de vraag

Indien je voornemens bent om nieuwbouw te ontwikkelen of een bedrijfspand te transformeren, ontwikkelen wij met jou het perfecte marktconforme plan. Jij hebt de locatie en wij kennen de potentiële kopers al en weten waar ze naar op zoek zijn.

Een perfecte combinatie!

Het plan krijgt vorm

We geven een uitgebreid advies op basis van onze ervaringen in de vastgoedmarkt. Dit advies richt zich op het ontwerp, de koopsommen en de marktpotentie.

Tijd om leads te werven

Het werven van klanten kan beginnen. Ons team pakt direct door bij het verzamelen van leads en handelt contacten met potentiële kopers in korte tijd af. Ons doel is om de ontwikkelaar in deze fase al het werk uit handen te nemen.

Een goed plan verkoopt zichzelf

Samen organiseren we een wervende verkoopmanifestatie, waarbij we alle vragen van kopers beantwoorden. Daarvoor is ons complete team aanwezig (inclusief de partijen die een toegevoegde waarde hebben; denk aan een financieel adviseur of bouwkundige). We verzamelen alle data zodat we kunnen inspelen op elke vraag en elk verzoek.

Aspirant kopers zo goed mogelijk informeren

Voor ons telt nu maar één ding: een hele goede én zorgvuldige verkoop. We kunnen per dag met onze vakkundige medewerkers vele professionele verkoopgesprekken voeren. Binnen korte tijd kun je weten waar je aan toe bent.

Kandidaten verlaten goed geïnformeerd ons kantoor

Het vastleggen van wederzijdse rechten en plichten

Na de eerste gesprekken maken we op korte termijn een tekenafspraak met de kopers. Wij regelen de administratieve afwikkeling met de betrokken partijen (ontwikkelaar, aannemer, Garantie Instituut en notaris). Desgewenst adviseren we kopers ook bij de keuzes van het meerwerk.

Onze begeleiding stopt niet

Na de tekenafspraak begeleiden we klanten waar nodig. We onderhouden contacten, verzorgen eventueel de nieuwsbrieven en beantwoorden vragen. Natuurlijk houden we het financieringsstatuut bij en zorgen we dat kopers snel een afspraak maken bij de notaris voor de levering van de grond op het moment dat dit mogelijk is.

Wil je ook jouw project door ons laten verkopen? Neem snel contact op

Onze dienstverlening gaat net een stapje verder

We nemen je het werk uit handen tijdens de voorbereidende fase. Zo verzorgen wij de (prijs)advisering, het marktonderzoek, de marketing, de contractuele vastlegging en meer.

Adviseren van projectontwikkelaars

Als projectontwikkelaar wil je verzekerd zijn van een adequate verkoop. Het is goed om bij de verkoop van nieuwbouwprojecten onze kantoren, met veel ervaring en knowhow, in te schakelen als verkoopkanaal. Wij kennen de uitdagingen, risico’s en problematiek die voor de ontwikkelaar bij het realiseren van een project een rol spelen. Als bedrijfsmakelaars gebruiken wij deze ervaring om ontwikkelaars van gedegen advies te voorzien. 

Wij zijn als geen ander op de hoogte van de lokale markt. Dit maakt ons de perfecte partner om mee samen te werken.

Acquisitiebemiddeling

Zoek je een partij om je project te verkopen? Wij hebben de contacten! Door ons netwerk weten wij welke partijen in de markt zijn en mogelijk interesse hebben.

Marketing

Alles is gebaat bij een succesvolle start van het project. Daarvoor is het belangrijk dat alle mogelijke kanalen worden ingezet om de doelgroep te bereiken. Regulier adverteren is gebruikelijk, maar sociale media is onmisbaar vandaag de dag. Met een advertentiebudget gaat het bericht viraal.

Passie maakt het verschil

Nieboer Makelaars in Veendam, Winschoten en Appingedam gaat voor de beste resultaten en tevreden klanten. Hier gaan we ver in, verder dan veel anderen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit onze verkoopresultaten, die via Funda te volgen zijn. Het blijkt tevens uit onze betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten, waarvoor we vaak op basis van onze ervaring worden ingeschakeld door ontwikkelaars. Het blijkt uit de positieve verkoopresultaten en beoordelingen die we van onze klanten krijgen. Kortom, we zijn makelaars met passie en maken graag het verschil.

Wat maakt ons specialist op het gebied van nieuwbouw in Oost-Groningen en Noordoost-Groningen?

Nieboer Makelaars is zeer actief in Oost-Groningen en Noordoost-Groningen. Wij begeleiden en adviseren al vele jaren veel verschillende opdrachtgevers bij de ontwikkeling en afzet van nieuwbouwprojecten. We zijn betrokken bij een groot palet aan diverse woningbouwprojecten; of dit nu kleinschalige projecten, grote locaties of transformaties zijn. De ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw is een specialisme. Als Nieboer Makelaars zetten we ons volledig in voor een optimale en succesvolle planontwikkeling. Dit betreft zowel ontwikkelingen van koop- en huurwoningen.

Wij dragen vanuit onze marktkennis en specialistische aanpak hier succesvol aan bij.

De deskundigheid van onze gekwalificeerde medewerkers is erop gericht om zowel de zakelijke als de particuliere markt professioneel te bedienen. Of het nu de eindgebruiker (koper of huurder), ontwikkelaar, belegger of bouwer/aannemer betreft, de klant staat bij ons altijd centraal. Wij zijn een volwaardige partner tijdens de ontwikkeling en afzet van jouw project. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen het ontwikkelproces. In de loop der jaren zijn wij betrokken bij de advisering, verkoop en verhuur van vele nieuwe woningen en hebben al veel opdrachtgevers succesvol bijgestaan. Nieboer Makelaars is met drie NVM-vestigingen zeer strategisch gelegen in het werkgebied Oost-Groningen en Noordoost-Groningen. Vanuit onze kantoren in Veendam, Winschoten en Appingedam zijn wij in staat om de nieuwbouwkansen op juiste waarde in te schatten en zetten wij alle gemeenschappelijke data in. Daarnaast heeft de eindgebruiker (koper of huurder) de keuze op welke vestiging zij geadviseerd wil worden. Nieboer Makelaars heeft al jarenlang uitstekende resultaten in de regio. Daar zijn we trots op. We stellen hoge eisen aan ons werk, want we willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. We combineren onze kennis van de regionale huizenmarkt met gedegen vakkennis. Maar kopen of verkopen is meer dan een rekensom en een akte. Bij ons is ‘mensenwerk’ een factor van belang.