home-header

Over ons

Nieboer Makelaars is met drie vestigingen actief in de regio’s Oost- en Noordoost-Groningen. Wij staan bekend om onze kennis van de lokale markt, hoog serviceniveau en een moderne aanpak. Onze makelaars richten zich op verkoop en aankoop van woningen en bedrijfsonroerendgoed, alsmede op taxaties en verhuur. De medewerkers van onze drie vestigingen werken nauw en efficiënt met elkaar én onze opdrachtgevers samen. Hierdoor is het mogelijk de dienstverlening aan verkopers en kopers nog persoonlijker en beter op maat te kunnen invullen en zorgen we samen voor het beste resultaat.Advies koop/verkoop huis

Een huis kopen of verkopen? Dat gaat anders dan een paar jaar geleden. Huizen zijn schaars, de markt staat onder druk. De regels voor financiering zijn anders dan voorheen en met name jonge kopers en senioren lopen tegen obstakels aan. Ook voor het gunstig verkopen van een huis is een andere aanpak vereist dan vroeger.

Marktexpertise en ervaring

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn zetten wij onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring graag in. Dit doen we al bijna 50 jaar, of het nu gaat om het verkopen, het kopen, taxeren, aanhuren of verhuren. Wij nemen jouw zorgen uit handen en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden.