home-header

Op zoek naar een huurwoning of je woning verhuren? Nieboer Makelaars staat je bij!


Wil je een woning (ver)huren? Nieboer Makelaars helpt je met het zoeken van een geschikte huurwoning


Je woning snel en zorgvuldig verhuren doe je met een makelaar van Nieboer Makelaars

Wil je een huis of appartement verhuren? Dan zijn we je graag van dienst. We beschikken over jarenlange ervaring en we kennen de regionale markt. In ons werkgebied is veel vraag naar huurwoningen. Voor een deel bestaat de vraag uit huurwoningen voor een beperkte periode.

 

Onze regio is economisch aantrekkelijk en heeft bovendien veel te bieden waar het gaat om natuur, rust en ruimte. Dat trekt onder andere expats aan en huurders die zich voorbereiden op de koop van een woning in een nog nader te bepalen gebied. Een ander aspect van de huurwoningmarkt is de vraag naar huurwoningen voor lange of onbepaalde tijd. Nu er nauwelijks doorstroming is in de huurmarkt, is de vraag groter dan het aanbod.

 

We kunnen je adviseren over contractvormen en helpen je om de juiste huurder te vinden. Dit doen we voor eigenaren van beleggingsobjecten en voor particuliere eigenaren van een (tweede) woning.

Een woning verhuren in 4 stapppen met Nieboer Makelaars, hoe gaat dat in zijn werk?

1. Aanbieden van de woning (wensen inventariseren, eisen voor potentiële huurder bepalen, advies verhuurtraject, vaststellen van de huurprijs)
.

2. Promotie (maken van foto’s, schrijven van een wervende en informatieve tekst, aanmelden op diverse websites, inzetten van social media)
.

3. Bezichtigen (benaderen zoekers en geïnteresseerden, plannen van bezichtigingen).

4. Verhuur en nazorg (screening van potentiële huurder(s), huurovereenkomst opstellen, oplevering, sleuteloverdracht en eindinspectierapport opstellen). Als de huur in de toekomst wordt opgezegd, staan wij ook weer voor je klaar!