home-header

Bospad 2

9684 AW Finsterwolde

Beschikbaar

Omschrijving

Op de eerste verdieping in dit moderne en goed georganiseerde gezondheidscentrum bieden wij diverse ruimten aan voor zorgaanbieders en overige dienstverleners.
Mede door de komst van de Blauwestad was het belangrijk om een centrum te stichten voor de hele regio waarin alle eerstelijnsgezondheidszorg zoveel mogelijk onder één dak kon worden ondergebracht.
Dit moderne, eigentijdse gebouw biedt momenteel onderdak aan o.a. huisartsen, apotheek, fysiotherapie, consultatiebureau (GGD) en Stichting Oosterlengte.

Op de eerste verdieping zijn momenteel enkele ruimten te huur. Op aanvraag kunnen wij u aangeven welke spreekkamers beschikbaar zijn. Het samenvoegen van meerdere ruimten is bespreekbaar (tot 350 m2/ 400 m2 behoort tot de mogelijkheden)
Het gezondheidscentrum beschikt natuurlijk over een lift en veel facilitaire aspecten zijn gemeenschappelijk georganiseerd.

Om het gebouw is voldoende (gratis)parkeergelegenheid.

Wij willen naast zorgaanbieders ook zeker andere beroepsgroepen uitnodigen om een kijkje te nemen. Het gebouw staat borg voor een aangename (collegiale) sfeer en een goed geoutilleerde werkomgeving.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Huurprijs type
Van
Bouwvorm
Bouwjaar 1
2007
Bouwvorm
Bestaande bouw
Gebouw
Ligging
Overig
Gebouwnaam
Gezondheidscentrum reiderland
Energie
Klasse
A pp
Einddatum
2031-07-20
Overig
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Onderhoudswaardering binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoudswaardering buiten
Goed tot uitstekend
Parkeren en garages
Niet overdekte parkeerplaatsen aantal
50

Downloads

Kaart

Foto's

Plattegrond